Xde La Kijam Sangat Aku ni…

hehehehehe tajuk cam hape je kan..ingat x entry sblm ni pasal burfday adik aku tu..then aku mcm nk buat2 lupe psl burfday die…hehehehe xde la aku kijam sgt kn

aritu ade sorang blogger ni..comment kat page aku..then bile aku review die balik..tgk2 die ade jual bag!hand made lagi…suke tgk jahitan die kemas je..bg aku murah la nk dibandingkan dgn harga kedai..satu lagi atas semangat biz on9 yang aku ade ni..aku mest support biz org laen jugakk…kn sweet darling..hehehehe

satu lagi..adik aku ni mmg pengumpul bag…stdudent kan..nk bag besar2 letak buku..n xperlu la nk bag yang berjenama bagai..hellooo aku dulu xde pon nk pakai bag mahal…so ko sebagai adik xleh nk over shadow akak ko sorang ni..hokay..hehehehehe

yang ni ke??? hooo no no no..jgn nk over nyah…

ni la rupe bagnye (credit to sweetdarling..sorry cilok gambar ni)

ni jahitan dalam die..kemas kan?

aku da pesan awal2 pos teros utk adik aku..kunun2 buat suprise la..hehehehe so sape2 nk beli bag ni..jom click sini
Nuffnang Ads

{Exclusive Bag}

from sweetdarling=)

26 total views, 1 views today

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge