Xde La Kijam Sangat Aku ni…

hehehehehe tajuk cam hape je kan..ingat x entry sblm ni pasal burfday adik aku tu..then aku mcm nk buat2 lupe psl burfday die…hehehehe xde la aku kijam sgt kn

aritu ade sorang blogger ni..comment kat page aku..then bile aku review die balik..tgk2 die ade jual bag!hand made lagi…suke tgk jahitan die kemas je..bg aku murah la nk dibandingkan dgn harga kedai..satu lagi atas semangat biz on9 yang aku ade ni..aku mest support biz org laen jugakk…kn sweet darling..hehehehe

satu lagi..adik aku ni mmg pengumpul bag…stdudent kan..nk bag besar2 letak buku..n xperlu la nk bag yang berjenama bagai..hellooo aku dulu xde pon nk pakai bag mahal…so ko sebagai adik xleh nk over shadow akak ko sorang ni..hokay..hehehehehe

yang ni ke??? hooo no no no..jgn nk over nyah…

ni la rupe bagnye (credit to sweetdarling..sorry cilok gambar ni)

ni jahitan dalam die..kemas kan?

aku da pesan awal2 pos teros utk adik aku..kunun2 buat suprise la..hehehehe so sape2 nk beli bag ni..jom click sini
Nuffnang Ads

{Exclusive Bag}

from sweetdarling=)

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. hand made…wahh…cm x caye jekk…cantekk gilerr…

  2. oneyani says:

    ahahhaha cantek jgn la smpi giler dik non oooi…huhuhu

    tu la N..cantek..kemas..dan paling penting MURAH!heehhee itu i likeee!!!=p

  3. sWeEtdARLinG says:

    oh terima kasih tuk entry nii… beg merah ada lagi 1 jer last call…!

    yang coklat ada lagi 3

  4. Anna says:

    Tomelnyer beg tu..nanti wat suprise birthday present kat akak lak taw..hik..hik..

  5. oneyani says:

    ala kalau nk buat suprise utk akak kang xleh publish kt cni..hahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge