Vaksin H1N1

virus da semakin menular!!

aku risau lak..act badan aku xbape sehat skrg…mayb sbb penat aku baru balik dr KL

tp langkah berjaga2 perlu di ambil jugak kn?

aku ade baca blog SEPET pasal kene ambik vaksin.then td kol klinik tanya rate..depa ckp RM100

aduh mak pokai aku..dah la kering skrg..then tnye hospital kerajaan..dorang bole jawab..vaksin tu hanya utk staff shj..even yang da positif virus tu hanya di beri kapsul..then utk langkah pencegahan dorang ckp elakkan pergi tempat yang ramai org…huh jwpan…sabo je la

so utk kebaikan..korbankn duet..kesihatan tu lagi penting kn?ape pendapat korang??

nota kaki:kalau kene cucuk tang lengan aku bole terima..kalau tang montot adooyaiii..malu noks..montot i dah la teeeet..dan teeeeeeett hahahah sendiri mao ingt la

16 total views, 1 views today

4 Comments

  1. vaksin tu mmg kompem ke kite tak akan kene? kalau amik kang kene jugak satu hal la..

    skang mmg virus tu dah menular. mcm yani sorang RM100 ok gak la.. kalau akak kang laki bini, anak lg. hehe.

  2. yang tu xkonfem la akak..
    tgk la nant yani pg klinik tu sndri then tanye.hehehe

    tu lak..kalau fmly mmg saket la..tp kn bole claim..yani ni pon pejam mata je nk g cucuk..jgn la cucuk kn montot!ehehhe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge