Ulang Tahun Kelahiran

28 Februari…tarikh keramat buat aku setiap tahun..tak lain tak bukan adalah ulang tahun kelahiran aku la..dan buat bertambah keramat adalah aku dapat jejak balik blog kesayangan hamba ni (dan-dan la aku sayang..padahal selama ni malas giler nak hapdet)

nak tao ulang tahun kelahiran yang ke berapa..sila klik gambar kat atas ni ye…aku tak nak sebut..nanti sentap!ahahaha

::kali ni aku gegeh reply sume yang wish…ni la penangan bila takde blog..ahaha::

ade yang cakap hari jadi..no no no..hari jadi kita hanya Allah saje yang tao kan?padahal aku pon selalu je tershashul..poyo sket sebab baru dengar Ustaz Azhar bagi kuliah

hari lahir pon kurang tepat..yang paling tepat adalah hari ulang tahun kelahiran ye murid-murid..tu saje pelajaran kita buat hari ni..ahaha apela aku melalut ni..ni kekdahnye bila baru jumpe blog..ckp tak reti nak stop dah

tahun ni sambutan tak seperti tahun lepas la..tapi tetap special sebab first sambut sebagai isteri..feeewit!biar asben den tertido awal pon semalam…pagi-pagi tu aku yang wish kat diri sendiri baru die tersedar..ahaha baik punya laki=p

kalau tahun lepas aku dapat SATIO..tahun ni dapat asap…ahaha gaji tak dapat lagi lor…dah kami kami satu ofis…so kalau ko tak dapat aku pon tak dapat..kalau ko dapat bonus aku pon dapat bonus..gitu ade pro and contra la ye dok?tak kan nak time best je..

tapi pape pon syukur sangat sebab asbenn tetap nak celebrate bagi hargai moment hari ni..asalnye nak beli kek sebijik..tapi aku rase mcm sangat membazir..tahla kali ni aku macam tak kesah sebab ape eh..hm sebab dah kawen kot..rase macam tu dah cukup membahagiakan…ceewah konon!

balik keje tadi pon aku macam biasa tanya nak makan ape..aku nak masak..sekali asben cakap kita makan luar je la…so pegi la terjah Zie Corner di Pulau Kambing..kalau ikotkan dinner malam-malam baru best kat situ sebab tempat tu tepi sungai..view malam memang terbaek ah..tapi apekan daya perot dah sangat berkeroncong..satu lagi memang dah train perot ni dinner sebelum pukul 7 (tapi tak kurus jugak kalau makan serba berlemak kan)

menu pertama..pon dah nasi lomak!ahah ni baru menu sampingan ye..ater dah lapor benor..oder ni terus zass sampai..makan la kami berdua dengan lahapnye..

asben aku oder lamb chop..first time try lamb chop kat sini..setap!

daging kambing die pon lembut je..jauh la lagi sedap dari Secret Recipe yang konon menang anugerah tu tapi bao sebijik sebijot adelah kambing mmbeeek!ahahah mati la aku kalau toke SR baca ni=p

aku lak makan chicken grilled..first time aku oder chic ni..biasenye aku lagi suke beef..tapi kali ni malas nk mengunyah lak rase so oder chic je..bole gitu??ahaha

ops..ade lak sandal clarks kat sini

kate tak de hadiah kan.. ni baru pre-hadiah hokey

giler ko yani sangat la pengikis..nak ber pre hadiah bagai…ahaha actually yang ni memang dah lama asben janji nak bagi pon…since sebelum kawen..sampai la dah kawen..asal nk beli je takde yang berkenan..ade yang berkenan lak takde size…sekali beli sandal untuk travel..

sebab ape travel?sebab kita orang nak travel la..huhu act minggu depan baru nak honeymoon sebelum ni masa besday asben (bulan Dec) pon kita orang dah pre-honeymoon di Srwk…ahaha nak jugak pre kan..dah memang itu percutian secara terkejut..so tak aci la kan

kali ni aku pegi mane??hm..tunggu…

nota kaki:baru je semangat nak buat blog baru (konon) sebab nak feel blog baru..sonce dah jumpa balik ni terasa nak tukar template je la..ade sape-sape nak tolong tak..laki den dah bosan dengan template ni..aku ni lagi la sket lagi nak muntah ijo tengok blog sendiri huhu

24 total views, 1 views today

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge