Mudahnya Shopping Barang Dapur bersama Tesco

Ramai pulak yang berminat dengan #tescoonline ni. Mudah sangat, Yani download apps My Tesco ni je kat telefon Lepas tu isi la apa yang patut dan masukkan item yang kita nak Masukkan waktu yang nak dihantar. Nanti tecso yang berdekatan dengan kita akan hantar. Tu dorang akan arrange. Tak perlu kita susah nak fikir tesco mana pon. Macam Yani pilih jam 8-10 pagi. Caj RM10 untuk delivery. Kalau petang RM4 macam tu je. Ikut waktu yang kita nak la. Bayaran hanya menggunakan kad kredit/debit nanti dah hantar. Mana barang yang takde dia akan tulis kat resit tu (swipeleft) Tak payah dikir macam mana nak angkut barang dapur masuk beg ikea lagi dah, macam mana nak bawak masuk rumah dengan anak-anak lagi. Paling penting mak dan anak pon selamat dari membeli benda yang bukan-bukan. Ahahaha tak kata anak je mak pon sama kan, kan! Semoga info yang kecil ini membantu ibu lain yang ada masalah sama dengan Yani

A post shared by TIPS PENYUSUAN IBU BEKERJAYA (@wan_muliani) on

54 total views, no views today

Mealshakes Pembuka Selera Anak-anak

55 total views, no views today