Tutti Frutti

Semalam abes je makan di kedai Rahsia..si busuk ku (read:husband) macam biasa ajak pegi TF..

Kali ni die nak cabar diri dia nak ambik 5 hengget je..aku layankan aje..nak tengok banyak mane la 5 hengget die tu

Sekali hambik ko..Kalau dah padat sendat gini nan hado nye nak dapat murah..total 24 hengget!

Nasib la badan..makan sampai muntah..dia ambik 3 perisa manggo sorbet..green apple n feberet aku tf yougurt..aku sah-sah laju je makan yang tf yougurt tu..yang lain aku tanye kenapa pi ambik..katanya nak try perisa baru..

Orang lain kali kalau nak try ambik secoet ajor..ni nak penuh bekas..alasannya sebab takde cup kecik dan nak cantikkan dressing eskrem..susah la kalau eskrem nak cantek macam bangunan gak..

Ini lah cabaran kalau pasangan anda seorang insan yang seni..dressing makanan pon perfect!

Pheeewww~~

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge