TQ Sepet dan Semua Yang Baca Blog Aku

pagi-pagi biasenya aku akan baca sume blog yang ade kat bloglist aku…nak kate setiap hari tak jugak..tapi setiap ade entry baru mesti baca..kalau seminggu aku xbukak blog..jadinya bertapa lama sket la depan blog korang nak menelaah yang dah tertinggal..jadinya blog aku terabai…langsung takde update gitu…

tapi sekarang aku dah jarang dapat komen..sebab pukul 9 internet kat ofis dah kene blok..so sebelum pukul 9 tu aku bukak sume blog yang ade entry baru…then tinggal baca je lepas tu..sebab tu jugak aku jarang balas komen sekarang..sebab dah tak bole nak balas..kalau aku balas biasanya aku baca time kat rumah..sorry ye

tapi aku baca time keje dah siap la…tak pon selang-seli dengan buat keje…umpan tak nak bagi ngantok..aku ni baca blog haruslah membutang je mata tu..dan idok la hari-hari aku baca blog..tengok laoding keje jugak…kang ade yang claim aku hari-hari gi ofis duk baca blog je..tak sesuai hokey T_______T

pagi tadi duk ralit aku baca blog sepet ni..terperasan lak link kat side bar die..eh eh..nampak tu??

owh link blog aku okey..terharu sangat!

tq ye sepet..tak tao la sama ada die baca ke tak..hihi tapi die dah letak link aku rase hepy sangat..aritu masa die mintak link aku pon dah lupe aku bagi tak..aku memang follow blog family die..kak jemah..ceera..laloque d’loqlaq..kak lang kadang-kadang je sebab die pon update jarang-jarang..hihi

aku suke baca blog family noh ni sebabnya dorang ni sangat sempoi dan suke ikatan kekeluargaan antara mereka..da macam ikon family adik beradik ramai pulak..meriah setiap masa..aku pon ade 6 beradik dah terasa meriah..ni sepet ade 9 beradik..perempuan lak tu yang ramai..harusla lagi kecoh…owh i like!

stail aku ni aku suke je baca blog orang..tapi tak pernah sekali aku suh die baca blog aku balik..aku baca blog die sebab aku suke..die tak suke blog aku..tak de hal beb!

atas citarasa masing-masing

aku buat blog bukan untuk side income pon..letak iklan nuff tapi tak jenguk (ke sebab dah lupe password) huhu lagipon memang dah tao takde pon duet kat situ..malas nk mengharap..karang mengharap aku yang kuciwa…

aku ni baise la bila baca blog redmummy rasa la semangat bile tengok die dapat 12k sebulan kan..tapi aku tao die punya usaha tu berbaloi la dengan income die..aku ni malas je semedang =p

owh tadi aku ingat nak buat entry pendek je…sekarang dah terpanjang la pulok..

pape pon aku nak ambik kesempatan jugak nak ucap trima kasih sangat pada korang yang sudi baca blog aku ni..ade yang aku baca blog korang..ade yang tak..yang silent reader lagi la aku tak dapat jejak kan..(bajet ade silent reader kekdahnye..hihi)

sekian dari tuan blog yang tak nak tayang muka dia harini..hoho

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. pRincESs_N says:

    blog adek bradek tbaekk wokk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge