Tips Bisnes: Pelaburan Berbaloi

Pelaburan Yang Berbaloi

Ada yang kata pada Yani

” awak tak pe lah banyak duit, buat ape pon boleh”

Ramai orang tak pernah tahu macam mana Yani bermula. Tanpa modal. Bukan tengah kaya pon. Nak beli vitamin tunggu hujung tahun haralkan bonus company beli sekaligus.

Yani cuma nak share sebelum Yani bermula bisnes ini sama je macam orang lain. Tak cukup bulan lagi dah mengais duit dalam tabung. Makan pon catu suami isteri. Yani bukan dari keluarga yang kaya untuk menyara kehidupan harian kami suami isteri.

Tapi satu perkara yang memang Yani konsisten sebelum join bisnes ini adalah seorang pengguna TEGAR produk Shaklee. Pengguna set menyusu dari Hadif lahir sampailah umur setahun baru digerakkan hati untuk join bisnes ini.

Itu pon lepas rasa ‘sempit’ sangat dengan duit belanja harian. 
Manusia akan berubah bila rasa tak selesa kan?


Ada 3 tips untuk berjaya pasal bisnes ni,
 
 #1
Anda sebagai pengguna produk. Ianya adalah pelaburan paling MAHAL untuk bisnes.

#2
Dah mula rasa kesan baru dapat share pada kawan-kawan dan hasilnya lebih mencengkam jiwa
 
#3
Grab
peluang untung runcit dan bonus yang Shaklee beri, bermula dengan beli
vitamin hasil keuntungan yang ada barulah dapat BOOM dengan hasil yang
konsisten. Group pon lebih berkembang dengan mudah.

 
Nampak? 
Bukan soal modal tapi produk yang mengerakkan bisnes ini.

Jika anda salah seorang pengguna vitamin Shaklee keep KONSISTEN sebagai pengguna kerana anda akan rasa hasilnya suatu hari nanti.

Kesihatan dapat, duit bertambah
Inilah yang dinamakan pelaburan yang BERBALOI!

#MentorBisnes
#YMSempire
#ProjekSeksi
#20StepIncome4Angka
#GelombangShaklee

4 total views, 1 views today

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge