Tinted Terbaekkk

hm..pagi2 lagi jalan jam yang amat..confuse kejap aku ni kat KL ke TRG??ahahha

sekali kawan aku kol ckp ade xcident atas jambatan..trafic hampir xbergerak..ayyooo..mujur aku sempat patah balik lalu jalan jauh..ade kawan aku yang terperangkap..xdapat nk patah balik la jawabnye..harung je la…xgitu SALMI?? *saje kasi glemer nama die..die baca blog ni owh..kn?kn?

biasanya nk g ofis ambik masa 10minit je…sekali sampai ofis lepas sejam lebih!huh…sabor je la pagi2 mcm ni kan

ok2 bukan itu isu aku skrg..isunya adalah tinted kete aku…smlm aku tumpang kawan pg keje..then hari ni baru berani bwk kete tu..malu tok sah ckp la..dan2 arini die nk jam kn??

td ade kete potong line aku..then masa nk meyelit tu aku tgk die bantai gelak kat kete aku..WAK LUUU..malu mak noks=p

tp aku mcm biasa la..cover..cover..buat muka serius sambil dahi berkerut!ahahhaa peng’cover’an terbaek owh!

sampai ofis ade lak ofismate tegor..’cantik tinted..JPJ xlepas ni’ adoooiii panas je…tgk ah pasni dapat je cermin nak tinted 120%..ahahaha konon la..cermin pon xbuat lagi ade hati nk g tinted


smlm dah survey harga cermin..RM300..tinted lagi..adoooyaiii=(

wei dah sama ngan harga wedges clarks yang aku nak tu..tp demi kete ku…sanggup ku korbankn..ceewaaaahh!

nota kaki:aku xde bape ade mood harini..kepala adalah saket dan berdenyut2..tp jangan risau..aku xde nk marah2 org xtentu pasal..aku adalah COOL!ahahhaha

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. hehehe….baik punya ayat opismate tegor…nak tergelak sy…
    leh tahan gak ek harga cermin tu ye…
    dah plan nak beli wedges clarks, da kena beli cermin dl…. 🙂

  2. aRe_uDear says:

    huhuuu.. mantap2.. tinted gitu… lepes x lepas jpj nasib lar yer dik nun.. ahakss.. 😉

  3. oneyani says:

    Queen of 2 heroes:ahha saje je kan..panas je dengar

    huh melepas la nk beli tu=(

    are-udear:agaknye jpj tengok pon nanges..xpenah lagi ade kete pakai tinted tu=p

  4. Maswani says:

    sian nya kete bru tu.. sib baik cermin tepi, kalo cermin dpn lg mahal la..
    blum rezeki lg kot utk wedges clarks tu.. skit masa lg dpt la tu..Insya Allah..

  5. oneyani says:

    maswani:tu la akak…xde rezeki..org laen dapat rezeki bergolek..yani dapat malang bergolek=p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge