Tantek x????

semalam balik rumah pas keje..mak ckp baju dah siap..wah cepat betol..padahal br je anta tailor..hehehehe
haruslah kn…mak aku punye pasal..
tantek x???mak aku ni ade butik..so agak beruntung la sket sbb bj kurung aku mmg byk sgt..tp bj kurung je la..kemeja2 nan ado..ehhehehe

act dah lame xtempah bj kurung moden n kebaya bagai ni..sebabnye kt tmpt keje aku tu cm sopan sket..haruslah pakai baju kurung sajo..hehehe
ni aku buat ni xtao la nk pakai g mane…tggu ade kenduri kawen sajo la nmpk gayanye

selama ni aku dah terbiase mak buat baju..tp kali ni berbeza sket..sbb mak dah suh byr kain+upah..even mak suh byr harga modal je..
raya nant mest kene beli sndr baju..raya tahun lepas mak da start suh beli tudung sndr

korang kn fhm aku xpnh kelua duet nk beli baju ngan tudung selama ni..tu y jd kedekuts sket tu..tipu…bukan seket tp byk sgt kedekut nye

xsokak..xsokak..hehehehe mak bg free je la eh?alallala tayang mak..bole eh?

hehehe baju ni baru siap..so xde kemasan manik lg..nant da touch up betol2 aku tunjuk lagi k?
wah gile menunjuk aku ni..hehehhe korang jgn la mrh ye…

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. DYLA says:

    baju2 tu dari butik mak yani ke?

    bestnyer cantek2 la baju tu… brapa RM kalau mcm tu?

  2. sWeEtdARLinG says:

    waaah cantek baju kurung ikut shape… pandai mak jahit.. hehehe
    tukar link yerkkk…

  3. oneyani says:

    sweetdarling: sy da letak link kt elegantwardrobe…

    k.dila:yup dr butik die
    hm kalau kain ngan design tu dlm seratus lebih je…tp harga manik xtao lg bape..nant yani tnye die..hehehe

  4. oneyani says:

    eh sorry sweet darling salah org…ok yani add ur link kt cni..hehehhe

  5. khaiza says:

    cantik ye baju kurung..Kalu letak manik lagi cantik..hehehe

  6. oneyani says:

    yup khaiza…tgh tggu jahit manik la…hehehe my mum jahit manik…
    nant kalau rajen sy letak hasil manik2 y die da buat=)

  7. Redbloodsnow says:

    lawa baju tuh yang
    YA ALLAHHH..baru tingat baju kurung yg zie anta aritu lom lg zie ambil…

    masya’allah..dh nk masok 2 bulan dh weh..kahakhakahkah

  8. oneyani says:

    heheheh thanx zie…
    ayyo org mcm ni ade jugak ke??
    haaallloo beli kain tu dgn duet okeh..bkn dgn daun..
    so cepat2 pg tnye tailor..hehehehhe

  9. y 2nd tu cantekk r k.yani….mne nk dpt corak2 abstract ni ekk…wahh…akak x layann batek tganu kah..tganu kn manyakk batek..N laks y dok sopim batek aritu…

  10. mawar says:

    vavavaaaaa…potongan america next top model la yanie ni…hahaaaaa

  11. oneyani says:

    wah over tao ko ni mawar…hahahhaha

  12. oneyani says:

    N..akak beli kain tu kt KL..ms y borong byk2 tu la..

    akak xlayan sgt sutera batik sume tu..ssh nk jaga..kene gigih m’gosok
    tao je la akak ni kan ‘rajen’ hahahhaa

  13. huhuhu…org KL sebok gn batek tganu..org tganu sopim kain kt kl…tbalekk sudaaa…msti nk sopim jaoh2..pompuan namenyerrr…

  14. nak gak bj wne ijoo tuuuu!!! tantekxx laaaaaaaa

  15. oneyani says:

    hye darlink…nak ke?meh sini pinjam same kite..hehehehe

  16. oneyani says:

    tu la N..sbb akak duk trg..so da biase ngan kaen kt cni..so nk beli y luar biase lak..hehehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge