Durian Sehari Sebelum Puasa

Tak cukup makan kat ofis semalam..balik keje tros pegi ke beli durian..sampai-sampai tinggal sket je lagi..teros borong semua

Pagi ni lepas breakfast repeat sekali lagi beli..pon dah tinggal sket je..teros borong abes..tak cukup yang tu saje..ma ngan ayah(mertua) pegi beli di 2 tempat lain lagi..dan ini lah hasil rembatan hari ni..yang semalam tak sempat nak snap..makan sampai muntah!esok dah puasa hihi

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge