Baju Kawen

mungkin dah terlambat untuk aku nak cakap hal baju kawen segala ni tapi tahla..sampai skrg hati aku masih tak sedap..tak selesa dengan baju kawen aku..which is baju sanding aku! orang cakap kawen tu sekali je seumor hidup..(moga jodoh ke akhir hayat…amin) so aku nak kan kesempurnaan…even susah sangat nak dapat …

22 total views, no views today

Ape Dah Jadi??

owh sebok kekdahnye..jadi update zero..jangan kan update dekat blog..dekat fesbuk pon seminggu sekali mujur sangat aku update status! nak kate bz tu entah la..bizi la kot..tapi malam-malam aku free je..tapi kalau kepale otak tengah berserabut…nak ngadap pc pon takde mood…hihi kat ofis pon sebok siapkan kerja..yela nak cuti panjang kot..tp …

43 total views, no views today

Operasi Kad Kawen Sedang Giat Diedarkan

korang da dapat kad aku? ape belom dapat? ah tu sape suh tak bagi address..sila la PM aku ye email pada wan_muliani@yahoo.com tapi kan..bab stem ni alahai…mencik betol la.. kenapa la aku kawen time harga stem da naik tapi gaji tak naik-naik..bole gitu?? see.. sebaik baru 6 posen…kalau 8 posen …

26 total views, no views today

Mari Bergotong dan Beroyong

acara wajib bila nak ade pape majlis kat rumah..biarpon tetamu tak kan la pegi cek setiap sudut rumah ko..tapi tetap jugak kene kemas..bagi rase semenggah sket nak buat majlis..tak gitu?? nak raya kene kemas rumah..nak kawen lagi semangat mencurah-curah untuk kemas rumah..setiap pelosok pon kene kemas! wah itu sudah bagos…sket …

24 total views, no views today

Day 1-Part 4~Beli Ke Tak COACH Tu Eh??

kalau aku tunjuk gambo ni..agak-agak beli ke tak ah? jawapannye mestilah tak..aku duk isi borang tu sebab kene declare masuk butik ni sangat tapi haram tak beli.. depa marah owh! ahaha mengong! memang tak la..giler hape depa nak marah aku kan..mao je aku baling botol yang aku duk galas tu..masa …

31 total views, no views today