Kumpul Point Kad Kredit Serendah RM38 Di Sini!

  Suka Shopping Dan Kumpul Point Kad Kredit Atau Debit? Bersama Oneyani.com anda boleh membeli-belah supplement kegemaran anda secara Online disamping dapat kumpul point untuk Kad Kredit Anda. Setiap Transaksi melalui link atau pautan yang telah disertakan di dalam setiap post adalah Sangat Selamat kerana dipantau sepenuhnya oleh pihak Shaklee. …

46 total views, no views today

First Ariani Yang Terkorban!

Owh bukan terkorban akibat nahas jalan raya mahu pon terbakar dek api cinta..tapi akibat lemas di lautan buih! Lemas dalam dalam air sabun kooooo..knowing tudung Ariani of kos la terbayang tudung berawning tu kan..atau ade orang panggil tudung pasang siap atau pon tudung orang malas… Ape jua panggilan itulah hakikatnye..itu …

31 total views, no views today

Shopping Barang Dapor

bukan first time shopping barang rumah tapi bole kira dengan jari jugak la bape kali aku beli barang rumah sejak kawen ni hihihi kadang-kadang tu beli kat kedai runcit biase2 je..takat nak beli roti..bawang..ayam barang seketul dua.. hey ayam kat rumah aku ni kalau beli separuh..seminggu pon belom tentu abes..kadang-kadang …

21 total views, no views today

CAT vs ALBA

ape tu CAT? kalau ALBA sah-sah korang da dapat agak kan? ha tak lain tak bukan.. dua-dua tu iyoolah spesis jam..jam tangan yo bukan jam dinding mahupon jam kaki.. CAT adelah singkatan pada CATERPILLAR time raya aritu..dalam raya ke-7 dan ke-8..si dia bole gedik-gedik cakap nak beli jam..lepas raye okay..kalau …

26 total views, no views today

Day 1-Part 4~Beli Ke Tak COACH Tu Eh??

kalau aku tunjuk gambo ni..agak-agak beli ke tak ah? jawapannye mestilah tak..aku duk isi borang tu sebab kene declare masuk butik ni sangat tapi haram tak beli.. depa marah owh! ahaha mengong! memang tak la..giler hape depa nak marah aku kan..mao je aku baling botol yang aku duk galas tu..masa …

31 total views, no views today