Tag lagi

Arini aku jwb tag je keje aku…ehhehehe eh yani ko xde keje ke?hahahahaha tag kali ni oleh merangkap kakak angkat, mummy kepada baby Raihana dan jugak dearie customer aku..hehehehe

5 things found in my handbag?
(sebenarnye wallet..tp aku suke2 ati tukar..hehehe)
1. 2 Wallet(satu personal satu yang biz)
2. Kunci kete
3. 3 ketul fon
4. Spek hitam
5. Pad(time emergency kalau xde sape nk jwb ni ooiii)

5 favourite things in my room
1. Katil..of kos la tempat aku terbongkang siang malam
2. Wardrobe..tempat simpan segala baju la
3. Radio..teman aku dlm bilik..
4. Dressing table..haruslah ade tempat nk letak segala mak nenek barang aku tu
5. Bathroom scale..setiap kali pas mandi harus timbang okeh..hehehe bajet2 badan jd ringan la tu..nan ado okeh..makin naek ade=(

5 things I’ve always wanted to do
1. Nak gi cuti2 ngan si dia..tp kalau dah kawen lg best kot..da xde batasan..miooww!
2. Nak jadi anak yang baek kepada omak den..namo gadoh2 dah..xsuke la
3. Gathering ngan kwn ms kt ukm n kmk..rindu korang sgt2
4. Nak shopping..shopping dan shopping la..
5. Nak makan sampai buncet..adooyaii mcm mane nk kurus ni

5 things I’m currently into
1. Software engineer yang xbijak!huhuhu
2. Anak kepada Encik Wan Muda & Che’ Sabiah
3. Toke kepada Elegant Wardrobe
4. Kakak kepada Mie, Ada, Sahid & Safiq
5. Adik kepada Balong

5 person yang nak tag
~arini xmo tag sape2…huhuhu bole kan k.su??hehehe bole la..bole laaaaa

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. Marsha~ says:

    amboooiii.. marathon tag ke ni?? hehehe

  2. oneyani says:

    ahahhaha lebih kurang mcm tu la kot…mls nk update cite sndr

  3. Anna says:

    Bole..tak yah tag sesiapa la..ni kes penat wat tag la ni kan..he..he..

  4. oneyani says:

    ahahahha bukan penat la..yani suke jwb tag y senang mcm ni..kalau u subjektif tu kureng sket..

    yani xtag sbb xtao nk letak name sape dah..huhuhu

  5. FarHa_aZruL says:

    waaa selamt dok kena hakhak..tp mcm berminat nih nak wat..tp bukan sekrg hehe…nanti ehh cuti sem dehh waaa relakan diri nak jwb tuuu waa

  6. oneyani says:

    nok buat pon silakan..ehhehe soalan senang..jwb stret foward je..hehehe

  7. Rosmawati says:

    pad kah ade di dalam henbeg? due brape hb? hahahaaaaa…yanie wajib jawab…selamber la yanie…hehe

  8. oneyani says:

    ahahaha yup pad kotex!huhuhu due pe ni?yani tao due bsalin je?huhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge