Tag From Cikgu Farha

Arahan:

1)anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah gune skang jngan tipu2 ek x suke…


ni la wallpaper aku skrg..sumpah xtipu..xnmpk ke muke aku y serius ni???hehehehe

2)bgtau nape anda suke wallpaper anda ituhh…

  • aku suke gambar ni sbb byk ruang kosong..xserabut
  • xnampak ke muka aku ceria semacam je tu..sengih sampai tinge ko..huhu
  • gambar ni diambil dr dslr ofismate aku time majlis maulidur rasul kt ofis aku baru2 ni..die jugak buat part time utk wedding..so haruslah aku sokak gambar aku di snap..huhuhu *gedix!!!

3)tag 10 people

1- Layla
2- Zie(princessredbloodsnow)
3- K.Amy (sweetdarling)
4- Sohana
5- K.Dila
6- K.Rine
7- K.Eyya
8- K. Eina (Mummy Kyhra Amanda)
9- Ciare
10- Mawar

4)that’s all…

nota kaki: sorry la uols…terpaksa buat 10 org!hehehehe

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. DYLA says:

    yani tag ni dah penah buat… bleh mintak excuse tak? boley la.. plzz……. (sambil tgn buat ala merayu tu) =)

  2. oneyani says:

    owh ok la tu….yani xpaksa pon

  3. mmg k.yani klo senyum mmg smpai tingerrr ok…

  4. oneyani says:

    ahhahaha ye betol..tu namenye senyum seindah suria..kalau nk kasar sket..senyum mickey mouse…xsedar2 lg pp tu tembum…lagi mao senyum mcm tu..heheehhe

  5. FarHa_aZruL says:

    adoo laaa…sengehnyer die haha..kalo ha mcm malu r nak wat wallpaper hakhak

  6. FarHa_aZruL says:

    adoo laaa…sengehnyer die haha..kalo ha mcm malu r nak wat wallpaper hakhak

  7. oneyani says:

    ahahaha ape nk malu ha..muke sndr=p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge