Tag by MAWAR

hm…MAWAR..ni pic yang ke-6 telah di upload dalam my hard disc E..tp folder name family xde..cuma folder ni mmg byk pic family lapic ni sgt kecik..sbb mak aku y MMS..ni pic adik bongsu ngan ayah aku yang berpelukan…jgn fikir bukan2 na..time ni baru lepas solat..act family aku mmg da terbiase cium pipi..dahi…then berpeluk..even aku ngan ayah aku still buat mcm tu smpi skrg..hehehhehe

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge