Tag by Ciare

aku rase tag ni y plg fofular skrg..huhuhu so aku pon terkene tempias nye..layan kn aje la


1) letakkan gambar profile anda:

2. terangkan maksud gambar itu:

time annual dinner company..kt hotel mane tah aku da lupe..suke tgk gambar ni kunun2 di candid la..wah mak rs fofuler nyah..sumpah gedix nk mampos!
act pic ni bertiga..

abro sober n me..tp aku crop..
yela da name pon pic profile aku..buat ape nk letak gambar org laen..dah le kecik je space gambar ni..kang xpsl2 korang nmpk pp aku je..hehehe

3. kenapa pilih gambar itu?
rasanye dah jwb kt soalan nombor 2..ke aku y xreti jwb soalan?hehehe

4. nak tag siapa?
1. Cikgu Farha (ampun Ha yani xlangsai lg hutang ngn ha..hehehe yani msh ingt okey)
2. Marcia (mama AQILA tu pon kalau akak bace blog yani ni…)
3. Puan Ida (mama Khayra Amanda ..akak kalau sempat buat la ye..xmemaksa pon..hehehe)
4. Layla (customer aku ni)

tu je la..memandangkan tag ni sgt fofuler..so kwn2 aku dah ramai yang kene tag

3 total views, 2 views today

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge