Syok! Pakai Bengkung Opah Ni

~Syok weh pakai bengkung ni~

Pakai sepanjang hari pon tak terasa rimas
Nak bukak dan pakai balik pon mudah je
Tak perlu bantuan sape-sape

Kalau nk mintak suami tolong tu sebab nak anje-anje je.

Yani bawak bengkung dalam beg hospital,
Hari pertama bersalin je terus pakai lepas mandi.

Kemas je perut, nak jalan sana sini,
Walau duk berulang ke NICU tengok Hariz bengkung tak tinggal, tetap pakai setiap masa.

Kalau nak pakai sebelum raya make sure order sblm 29/6. Kalau terlambat tak dapek nak nolong

Bengkung ni bukan Yani yang jahit ye,
Tempah khas dari sorang opah yang dan jaga ramai orang berpantang di KL.


Sebab tu timbulnya idea opah tu nak jahit bengkung ni,
Dia kesian tengok macam-macam jenis bengkung yang ibu-ibu beli tapi banyak yang mengecewakan.
Ada size kecik tak lepas perut, 
ada material panas cepat rimas dan macam-macam la sebab lain lagi.

**Yani ni jahit butang baju sebijik pon bagi kat mak, 

jangan kata nak jahit bengkung
***
Nak Bengkung?
Whatsapp je Yani
019 934 7686
019 9897 206

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge