Sweet 8 months!

owh baru 8 bulan kenal..tapi kenapa dah sebok nak kawen??

aahaha kate rakus kan!well u know me..ahaha~~

ala name pon da jodoh kan(ayat cover)

sekadar memberi info pada sume yang kami baru je kenal eh..yela sebelum ni aku macam banyak merahsiakan..terlalu banyak kesulitan..pada yang mengikuti kisah hidup aku tentu faham..kepada yang tidak mengikuti..buat-buat faham jugak la..ahaha keji

aku memang baru kenal si dia..yela dia baru je keje kat ofis aku..bulan ni baru genap setahun..dia masuk keje 010909..pada bulan puasa jugak..aku lak masuk 010808 sebulan sebelum puasa..

cantek bukan tarikh tu??dah macam tao-tao je ade jodoh..ahaha lempang!

tetibe aku beria benor bagi hadiah dan kad pada si dia..siap riben bagai..riben cilok kat ofis je tu..isi kat dalam hanya si dia yang tao..ahaha *apesal aku gelak ah??kelakar sangat ke??tetibe konfius adeh sendiri tulis sendiri konfius

semangat kot..tengah driving bole baca kad..hadiah siap duk atas riba

buat muke spastik dapat hadiah kan?nampak nau jarang dapat..owh terasa i tao…

ahahaha maybe selama ni dia je yang selalu bikin suprise kat aku..aku??eh ade..banyaaakk..dalam 2kali..kot??banyak ah tu..ahahaha keji!

tapi aku pon tidak pulang dengan tangan kosong..tetap jugak dia usaha bagi sumting..ololo chomelnye..ahaha geli mat mat!

coklat satu bekas..kebetulan dak ofis si hilmi ade jual..sedap owh cekelat ni..sebijik rasa cadburry..siap ade badam seketul-seketul kat dalam tu..tapi suprise dia tak menjadi sebab awal-awal lagi si hilmi tu gtao aku si dia beli coklat tu..ahaha kantoi!

see..kate seofis kan memang susah la….

ade 40 bijik sebekas..RM32..kire-kire dalam 8 posen seketul..so bile makan..ingat makan duet 8 posen..ahaha *sumpah tak kelakar

dan last sekali..its time to celebrate..poyo..bukan ape pon..dah lama tak makan kat SR..alang-alang sehari sebelum puasa..petang esoknye harus tak dapat makan dah kat sini..jadi langkah selamat terjah awal-awal..kang ade yang mengidam macik tak tanggung=p

haruslah intai menu baru kan

dark choc chesse

memang sedap!

tak sia-sia aku oder..setakat ni kek SR yang aku paling suke..adalah yogurt cheese..itu paling mantop!ade rasa masam-masam yogurt…sejuk je yogurt tu masuk dalam tekak..sluurp~~


si dia dalam cobaan mengikis kek aku..pegi la makan pai kambing awak tu…mbbeeekkk~~

ahaha jahat giler..tapi sebarang makanan yang berkaitan dengan kambing di SR adalah sangat best sebab hamis!adeh…bole lak die telan eh…yummmyyy=p

air lak harus lak green apple with celery..

owh even aku tak makan sayur..air sayur bole lak aku hadap!aku sendiri pon tak faham ape jenis tekak aku ni..si dia yang suke sayur tu pon tak leh nak telan..die cakap macam air daun bawang!ahaha layan aje..janji SETAP~~

si dia lak minum air free flat white..tu yang best pegi SR petang-petang..pegi sebelum pukul 6 setiap hari..dengan sepotong kek ko akan dapat air free..tapi bukan sume la..kalau sume air nak free bankrap SR..

list air yang free adelah flat white, long black ~pada yang tak suke kopi bole oder tea~ade 3 jenis lak..iaitu jasmine tea(ras macam air sabun) english tea(recomended) satu lagi hape lah..aku pon dah lupe..sebab aku biase oder english tea dengan flat white..long black pekat sket kopi nya..name pon LONG BLACK kan

sebab tu aku suke pegi SR..sebab dapat air free~~ahaha takde kene maknenye..tetap jugak kene bayar kan??=p

owh sebelum aku akhiri warkah kali ini…(cewah warkah gitu) sape-sape nak oder cekelat kat tu

bole oder di sini
ni gambar yang ditag kat fesbuk aku…di ambik sendiri oleh hilmi..kate ade camera gabak yang mahal kan..harusla gambar dia cantek berseri dan rupawan..dan yang paling penting konfem tak nyesal la kalau beli..di jamin sedap..kalau tak sedap aku tak promot lak..buat semak blog aku je..ngeh ngeh ngeh~~

psstt:hilmi..aku dah pomot ni..sila bagi diskaun lebih dan ambik gambar pre-wedding secara percuma..ahaha lariiiiikksss!

15 total views, 1 views today

8 Comments

  1. tenkiu2 promote! hehehe…pre wedding mmg aku nk wi free pon…saing2…xdop hal ah…klo gambo dop jd jgn maroh…ahahaha. kate free. aku dok amik caj lenim sbb dokrok dh nk amik caj. hahaha..boleh lok gitu. fenin aa amik caj nie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge