Sutera Hunting

wekend baru ni..aku tersgt la bz..hehehe poyo nye ayat..K.Shima member Savoc dtg ke trg..aku da offer nk teman die sepanjang die kt TRG..die nk duk hotel pon aku xbg..duk je la rumah aku tu..xkan la nk biar die sorang2 je..xsampai ati la..huhu even rmh aku mcm tongkang pecah pon..hahaha

dah..merepek lak..K.Shima smpi dlm kul2 lebih mcm tu..ambik die kt airport..xjauh pon dr rumah aku teros bwk die pg mkn keropok…itu yang die ngidam sgt kn..hehehe pg smpi Kelulut tu..keropok 008 the best ever keropok yang ade kt trg..hehehe xtipu ni..

fmly aku tiap2 mggu beli kopok ni..K.Shima pon da rase pe perbezaan keropok tu..bile aku bwk die mkn keropok tmpt laen..hehehe..so satu hari adalah aktiviti mkn keropok..pas mkn 008..g 007 lak..pastu mkn seafood celup tepung..gmbr makan2 akn di update kemudian..hehehe

cite psl sutera dulu..xsah kalau dtg trg xpg ke Pasar Payang kn..tujuan adalah beli baju utk sedara mara *sponsor tu..utk diri sendiri dan berbiz


K. Shima da rambang mata..sume die nk beli utk diri sendiri..xsilap aku dlm 6 pasang gak die nak..huhuhu
yang putih tu la die sponsor utk adik beradik ipar duai die..9 pasang ko!bukan murah2..nk gune utk majlis teeeeet nant=p


xcukup borong satu kedai..borong kt kedai depan satu lagi..
ni la hasilnya..bukan sikit2 ye..lbh kurang 4k sume ni

ni la tuan penasihat *30 percent!hehehe haruslah aku angkut mak aku sekali..die pakar bab2 kaen ni..nk harapkan aku..hampa..hahaha=p

sudahnye termenung!aaaaii fikir duet yang da abes melayang ke?hohohohoh sambil gelak kelua tanduk..

~daa

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. huwah… best betul.. ni bukan shopping dah nih.. nih angkut namanya!…ngehehehe

  2. oneyani says:

    ahahaha tao xpe

  3. perghhh…..sorga woo dpt sopim batik…batik tganu N bli aritu ade 3 pasang x tempah ag…hahahhaa

  4. oneyani says:

    wah N byk giler shopping eh…kalah akak org trg ni..hahha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge