Subjek Utama=Cincin Risik

cincin ni seminggu or 2 minggu sebelum majlis lagi dah beli..ini subjek paling utama kan..so kene betol-betol sket la bab mencari..

dan memang dah survey awal-awal kat banyak kedai..aku sememangnya minat sangat dengan white gold..tapi telah mendapat bantahan keras dari omak..kate kene ikot cakap orang yang lebih berpengalaman..so akur saje la

even die pon pakai white gold..tapi die sangat tak setuju dengan aku yang baru nak mengenal emas dan intan berlian ni..ehehe

yela white gold nanti nak jual or nak gadai takde harga kan..bukan la niat nak jual..tapi kalau ade hal emergency sape nak tolong..cincin emas jugak..kan?=p

cari punye cari sume kedai design biase je..even dekat habib jewels..sume bentuk stendet..yela cincin belah rotan..bulat sesado la kan

aku nak yang luar biase..hoho poyo giler..nak yang menarik tp dengan harga yang rendah..agak-agak ade tak??huh tinggal lagi kene usaha sket la mencari tu

mestila la ade..riang hati tak terkira owh…

gambar di ambil selepas beli..bukan pada hari majlis..kan aku dah cite..takde orang ambik gambar secara close up..sentap lagi=(

hm menarik tak?even halus mulus je(ikot bajet ye..ehehe)tapi aku suke sangat..

ni bukan lagi cincin belah rotan lagi..tapi cincin belah dua=p

aku suke cincin ni sebab design die yang bole pakai dalam bayak rupe..kira pusing mane-mane pon still valid..takde depan..takde belakang..

pastu nampak yang ala-ala white gold tu..sebenarnye emas yang telah di chrome dengan white gold..owh suke lagi=p

ni jugak jawapan aku kepada soalan di fesbuk sebelum ni..

apekah barang yang kalau di pakai awal sebelum dari sepatutnya akan menjadi basi??

cincin ni la jawapannye..ade ke patot ‘ejen perisik’ suh teros pakai..takot hilang katenye..

owh tidak la kan aku pakai..aku pon takot..takot hilang serinye..=)

sekarang baru valid aku pakai..ni pon kadang terlupe nak pakai..aku bukan biase pakai cincin..sket nak tanggal..sket nak tanggal..janggal lagi

takpe-takpe prektis make perfect..lepas ni nak bertambah sebijik lagi kan?katenye..ahaha

27 total views, 1 views today

10 Comments

  1. alahai cantik sugoh cincin tu yani.. i likee…hehe..

    btul la, kita mmg suka white gold coz trend skang ni, tp org2 tua lbh2 lg sbelah pantai timur mcm kita suka emas tulen je.. huhu.. ada harga katanya kan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge