Stress Penyebab Susu Badan Kurang?

Baru berpisah 3 jam dengan Haziq
Bengkak dah
Macam mana nak wean off ini macam?

Ibu dalam dilema ni
Tak sampai hati dalam masa yang sama susahkan orang yang nak jaga dia

Alhamdulillah rezeki susu tak pernah putus
Ni kira pam tak clear habis 

Anda yang stress susu berkurang boleh cuba Set Menyusu Shaklee
Yani kira ianya satu PELABURAN yang sangat berbaloi
Bukan hanya kuantiti susu, tapi KUALITI yang kita nak

Ibu jarang demam, selsema dan batuk
Semua ni pon ikhtiar untuk elak jatuh sakit
Maklumlah menyusu ni bukan ada ’emergency leave’ kan?

019.934.7686
Master Yani

#YMSempire
#ProjekSeksi
#TipsSusuBerkualiti
#SetSusuMeriah

33 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge