Spek Muke

halooooooooooooooooo…im still life!

ahahhaa giler ah benda hidup mati buat maen-maen ko yani…

ish!
xmaen-maen lor…memang itu yang aku rase la minggu lepas…so arini aku masih menulis..means sehat lagi la..doakan umor aku panjang ye tawan-tawan..

eden ni tak sompek lagi nak kawen=p

tapi arini aku di duga lagi…bukan arini la..dr semalam..pinggang saket yang hamat..bukan saket mcm nk period tu yo..ni saket sebelah je..mcm bengkak gitu…so time nak bergerak sekso!
nak-nak time nk rukuk…sekso yang hamat..adeh..apesal eh??

pastu back to the topic..ramai yang tegor awat la besor nau spek ko yani weii..bukan spek mato ah tu..spek muko katenye laei…ahaks


so jawapan aku ala-ala pakai purdah moden!bole??

muahaha orang pakai purdah tutup mulut..pipi..aku tutup mata…iyo la mato den menawan sangat…kene la tutup-tutup sket…kang lagi ramai yang jatuh tangga cinto!

masalahnye cantek ke mate ko tu yani…ngan kening bersepah..
muauahahaha saje la den nak angkat bakul sendiri sekali sekala

sebenarnye saje bikin panas…entry manja-manja di pagi hari=p

update sket..act aku ade rabun silau yang sangat tinggi..kalau xpakai shade ni..aku akan saket kepala sampai ke malam..panas sket yo..sekso sampai ke sudah..so tats y kene pakai..
jangan la ingat aku saje nk blagak yo…

nota kaki: tu belom spek ekin lagi…aku tgk separuh muke die..tu muke panjang..kalau aku pakai mao penuh muke

2 total views, 1 views today

8 Comments

  1. kelakor yani pagi2 hari ning..whahahaha..hor tu ahh nok tnye gok lame dohh bkpe yg wahi sgt pkai spek besor bapok tu… mate juling ke?? hahahhaa…. ce wi gmbor close-up mate tanpa spek.. nok komen… bahye gmbor ni yani!!! buleh menggegar dunia…kerek teh tubik..hehehehe….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge