Spek Muke

halooooooooooooooooo…im still life!

ahahhaa giler ah benda hidup mati buat maen-maen ko yani…

ish!
xmaen-maen lor…memang itu yang aku rase la minggu lepas…so arini aku masih menulis..means sehat lagi la..doakan umor aku panjang ye tawan-tawan..

eden ni tak sompek lagi nak kawen=p

tapi arini aku di duga lagi…bukan arini la..dr semalam..pinggang saket yang hamat..bukan saket mcm nk period tu yo..ni saket sebelah je..mcm bengkak gitu…so time nak bergerak sekso!
nak-nak time nk rukuk…sekso yang hamat..adeh..apesal eh??

pastu back to the topic..ramai yang tegor awat la besor nau spek ko yani weii..bukan spek mato ah tu..spek muko katenye laei…ahaks


so jawapan aku ala-ala pakai purdah moden!bole??

muahaha orang pakai purdah tutup mulut..pipi..aku tutup mata…iyo la mato den menawan sangat…kene la tutup-tutup sket…kang lagi ramai yang jatuh tangga cinto!

masalahnye cantek ke mate ko tu yani…ngan kening bersepah..
muauahahaha saje la den nak angkat bakul sendiri sekali sekala

sebenarnye saje bikin panas…entry manja-manja di pagi hari=p

update sket..act aku ade rabun silau yang sangat tinggi..kalau xpakai shade ni..aku akan saket kepala sampai ke malam..panas sket yo..sekso sampai ke sudah..so tats y kene pakai..
jangan la ingat aku saje nk blagak yo…

nota kaki: tu belom spek ekin lagi…aku tgk separuh muke die..tu muke panjang..kalau aku pakai mao penuh muke

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. Piee says:

    kelakor yani pagi2 hari ning..whahahaha..hor tu ahh nok tnye gok lame dohh bkpe yg wahi sgt pkai spek besor bapok tu… mate juling ke?? hahahhaa…. ce wi gmbor close-up mate tanpa spek.. nok komen… bahye gmbor ni yani!!! buleh menggegar dunia…kerek teh tubik..hehehehe….

  2. spek ekin lg dasatt ohhh….nway..smart oke spek akak…kelass nokss..hihi..

  3. oneyani says:

    piee:aahaha tu la mate yani juling agoknye..tu yang org tgk bole jatoh tanggan huhu=p

    N:tao xpe…spek ikin sampai ke dahi gitu..bole tutup dahi jendol sekali..muahahhaa

  4. Dean Kayree says:

    geramnye tgk muka dia…..

  5. Aujinz says:

    comel comel…

    sangat comel spek itu…
    ngeee~~

  6. -aTie- says:

    dengki ngn org len yg boleh pkai spek itam tu….sgt2 dengki…nk pkai jugak

    Khaizarien Blog @ atie

  7. oneyani says:

    dean:kalau geram nak buat pe eh?muahaha

    aujins:ye spek itu mmg cantek..huhu

    atie:ahaha silakan atie..nak pinjam y yani punye pon bole=p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge