Simplysiti

lepas keje tadi..aku menjenguk ke watson..hajat di hati nak beli shower foam da jugak cream muka uecerin yang da abes..

ni shower foam yang sangat setia aku pakai…dah berbotol-botol..setiap kali abes..ini jugak la yang aku sauk beli baru…sejak pakai ginvera green tea ni memang tak gune yang lain dah

spa massaging dengan butir-butir scrub…dan haruman green tea yang sangat segar!

terase bagai di spa gitu..cewah!harga pon berpatutan…korang nak rase sensasinya try la..konfem tak nyesal

adik -adik aku pon pandai..aku beli yang lain..dorang pon tak layan..nak jugak pakai hok ni..hampeh=p

berbalik pada tajuk asal…SIMPLYSITI kan??

ahaha punye la jakun aku tadi..selama ni aku tak tao pon produk tu dah ade kat trg..yela kat kuantan punye beria ct pg launching produk die..aku ingat die akan datang sini gak untuk launching..so setakat ni ct belom sampai lagi..so bajet tak de la lagi kan

sekali tadi dah ade…aku ape lagi..die hard fan la katekan=p

tambah pulak si ejen perisik hasut-hasut suh beli…die sanggop spent untuk aku..teros mata bling bling!bersinar gitu…ahahha

disebabkan cream muka eucerin memang dah out of stock..so aku try cream ct ni..yang 5 dalam 1 tu la…teringin jugak nak try..dah alang-alang dapat peluang gini..harga belakang kira (kate ade orang nak sponsor kan??) ahahah keji giler!

awalnya nak try cream je dulu..sekali si ejen perisik ofer why not try satu set?uish…itu sudah bagos!ahahaha

tapi aku tak sekeji tu la..kene beringat..simpan duet..simpan duet..

so aku just ambik yang starter kit je..harus lah try dulu..buatnye tak sesuai dengan muke aku..mane aku mao campak sume tu (even aku tao adik pempuan aku yang 2 ketui tu mesti berebut nak..betol dok mie?ada?ahahha)

harga starter kit RM39++ kot..dah lupe=p

cream 5 in 1..cleanser..yang kecik cotet tu cream malam..satu tiub tu sekali pakai..kene campur dua-dua tu..memang cute sangat la packaging die..(cute ke kedekut??)

ops!kate minat ct kan..mane boleh kutuk=p

teros pakai kekdahnye..ok la..tapi dah macam pakai foundation aku rase..aku kureng sket la..kalau cream eucerin tu warna natural..i mean warna kulit muka la..maybe akan bercapuk sket la kalau aku pakai…

ok nampak gaya nya nafsu aku untuk membeli simplysiti tak abes setakat tu je..

nampak tak seketul lagi kat bawah tu..lip & gloss

yang ni 2 in 1..lipstick dan gloss..tu die sume aku ambik nak ade sume dalam satu..sangat pandai aku ‘berjimat’ kan?berjimat la sangat=p

harga yang ni RM 45 kot..lebih kurang la…

aku pilih yang ni..

sila jangan muntah hijau tengok muke aku ni eh…demi korang aku teros pakai balik rumah tu..tudung tak sempat nak bukak pon lagi..dahnye kalau bukak tudung tak de lak aku nak tayang muke aku kat sini ahaha


cocok ke tidak??

nota kaki:credit to ejen perisik..luv u soo much!dan dan lak aku nak luv kan=p

31 total views, 1 views today

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge