Simply Glowing Mommy Contest


**STICKY ENTRY..SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY **

update secara pantas di ofis..sekarang tak dapat nak update blog sebab blogpress ipad masih belom di update sejak menggunakan IOS 5 (buat-buat faham saje la ye) kat ofis ni bole layan blogspot sampai jam 9 ajor..

mintak kawan-kawan reader..tak kire la diam(silent) atau bising untuk klik ini dan tekan button like..itu aje..mudah kan?

bagi can la mak yong nak menang..tak dapat no 3 pon dapat no 1 pon ok dah..agagaga verangan!

takpe berangan tu kan free..TOLONG ye kawan-kawan..maklumlah contest ni diadili dengan button like..so mak yong kene gigih sket la meraih undi

owh malu tao..tapi demi my lil inside..mak yong sanggop redah je..ade rezeki dapat la hadiah..takde rezeki nak buat cane..redha jela..pada sesape yang ade blog..FB(of kos sume orang ade) nak tolong pomot suh kawan-kawan like pon sangat di alu-alukan

sayang korang sume…mmmmuahx!

gambar di mana suaminya terencat..manakala si isteri ala-ala sindrom..hihi

jangan lupe ye klik like di sini

20 total views, 1 views today

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge