Sila Jangan Muntah yeeee

pagi ni aku masuk keje..ade sorang ofismate aku tego..pakai baju baru ke?pelik aku..act baju ni aku jarang pakai..so nmpk mcm baru la kot
pastu ptg tu dia ckp lagi mcm dak fresh graduate!hehehe bole terima la sbb aku pon baru 2tahun grad kn..hehehe nk jugak tu
tp y paling xleh blah sekali die ckp aku nmpk muda remaja..muda 10 tahun..ayyoo aku skrg 24..kalau muda 10 tahun mean 14tahun..tu bukan muda remaja..tp budak hingusan dah tu..hehehe
mayb sbb hari ni aku pakai tudung cream..act aku jarang pakai tudung cream, putih.. or cerah2 ni..
so bile pakai nmpk berseri.waahhhhh berseri ke?hahhahaa geli ..loya tekak den dgr=p
ni la pakaian aku arini..hehehe gigih aku berposing bagai…mcm hape je=p

hehehehe close up sket!=p

2 total views, 2 views today

4 Comments

  1. hahaha usha ape y N beli tu la..akak nk buat 2 pasang..tgk la tercapai x hasrat akak ni..satu kaen y mcm N satu lagi kain lace..aku duk sebok pilih kaler..tibe2 omak den da siap ckp warna pe y die nak..
    haloooo sape y nk pakai ni??hahaha sabo je la..kehendak omak mest la di turuti..

  2. aku rasa mungkin jugak ko disyaki masih bersekolah menengah sebab pakai tudung cream n pakai baju plain.aku yg hari2 g keje kena pakai tudung putih dan tak berapa nak tinggi ni lagi la selalu la disyaki baru habis sekolah.
    ciss..itu dah satu penghinaan..
    huu~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge