Siapakah Suna Kardelen

pagi ni duk cek acc fecabook sekali tengok ade friend request..sekali menderau darah aku tengok gambar ni
gambar aku weiiiiii!!!dah la orang dari negara mana tah…aku tak berani nak approve

tengok friend list die pon dah buat aku seriau…macam horny je semue…

ni gambar asal aku

adeh apehal la die gune gambar aku…adekah gambar aku tu pon buat die HORNY??

owh ape perlu aku buat??

watermark?? saje aku tak buat selama ni sebab aku rase tak glemer pon aku nk nak berwater mark bagai..sekali dah kene gini..haish

nota kaki:ingat zie (redbloodsnow) je yang kene..ish ish ish..sekali aku pon terkena..bunguk!!

2 total views, 1 views today

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge