Sentuhan

aku hari ini adalah tidak sehat..

kepala duk nyut nyut..badan sengal-sengal..tah kenapa la..ngadap monitor berpinau mato..tersekso!

bertapa la aku dalam surau kejap..sampai ke waktu rehat..lunch pon skip..badan betol-betol tak bermaya…ke sebab dia takde??ahaha okay my D outstation lagi..kali ni meeting 3 hari kat KL..aku baru je gi KL 3 hari..balik je dia lak balas dendam..kejam ye!=p

tapi takdela aku ngegade nak demam bagai sebab rindu dia..no soo me la kan (ehem ehem ayat cover)

aku syak sebab penyakit angin(atau bahasa kampung nya medu) bukan strok ye…adik beradik dengan gastrik la kot..

biasa kalau gi klinik..cakap je saket kepala…loya..lemah badan..doktor dah syak aku pregnant..choi!dah la memang aku dah tak piyed 2 bulan…okay..jangan nak pandang serong ye..aku masih suci=p

dah banyak kali aku pegi doktor akan cakap angin then bagi ubat angin..so macam dah malas nak kumpul ubat tu lagi..di ulangi kumpul ye..aku tak makan pon…chulas benor bab makan ubat ni..

so kali ni aku decide nak gi urut..tanye orang tu tanye orang ni urut kat mane..yela urut bab bab saket pempuan ni biasanya orang yang da kawen..aku ni anak dara..sangat tak digalakkan la..tapi tak tahan punye pasal..nak jugak pegi

ofismet aku kak bie men’sajes’ kan pegi si sini

SENTUHAN

puas la aku duk google sentuhan ni..nak cari no fon booking..alih-alih yang keluar sentuhan malam pertama lah pulak..so jalan penyelesaian redah aje…

mintak permisi ngan ‘tok penghulu’ nak balik awal sket hari ni..dah la kene drive sorang-sorang..encik D masa ni la hang takde..sob sob..takpe aku kan wanita besi!ahah dan dan wanita besi

balik rumah ambik mak sat..harus la berteman kan..aku ni kalau gi tempat urut mula otak fikir macam-macam…kes rogol la raba la..dalam takot-takot tetap semangat nak pegi..saket punye pasal kan

ni la kedainya..hijau..tenang je..bukak sampai 10 malam gitu..

mak aku berbulu je tengok aku sempat lagi duk snap gambo dari dalam kete..dia da terpacak kat luar..nampak tu..entiti yang berdiri..omak den la tu..yang ‘kurus-kurus’ tu!ahahhaa die tak xkurus kerana sudah tidak mendiet..tu la sape suh malas lagi…(macam la aku diet sangat sekarang kan)

simple dan tenang…dan nasib menyebelahi aku kali ni..sebab tengah takde orang pon kat sini..so terus la aku dapat masuk..

close up sket pakej yang ditawarkan

aku haruslah ambik urutan seluruh badan..kate saket kan..


yang best lagi memang di asingkan antara laki dengan perempuan…dan yang urut pon ade laki..ade pempuan..suami isteri lagi….fuh selamat den dari ternoda~~

tempat urut perempuan setentang dengan bili lelaki..tapi jangan la risau ye…dalam tu ade lagi bilik..pastu setiap bilik ade langsir dan jugak pintu…dan akan diberi kain batik..biase la nama pon nak urut..sila jangan malu untuk tanggalkan sume ye…bukan la B*G*L tidak sesekali la kan…masih ‘tertutup’…

urut dalam sejam lebih..memang berbaloi-baloi la rm45 yang aku laburkan tu…mak aku berbulu sekali lagi duk tunggu aku..ahaha lame tu..mak aku bukan bole menunggu lame-lame..even ade tv tetap jugak die duk mengeluh!ahaha

sape-sape yang berminat nak pegi tu..kedai ni depan giant…dekat shop lot dalam TTC..orang terengganu tao kot kat mane ni kan

kalau nak senang..buat appoinment terus dengan kak Raja Aini 016-9215424

dan aku juga telah di ‘sajes’ olehkak aini untuk minum susu kambing bagi melancarkan peredaran darah..

hi goat..sekotak RM35(15 paket)..minum 2 kali sehari pagi dan malam..tawakal jela…aku usaha ALLAH yang memnyembuhkan..

ropenye mak aku cakap ayah aku dah lama minum susu kambing ni..punye la aku ‘cakna’ kat ayah aku kan?huhu

lepas urut pegi makan..ganti lunch tadi yang dah skip sesambil nak ambik hati mak menunggu lama sangat..ehehe aku belom gaji ye…sume yang aku keluarkan tadi adalah pinjam duet mak…konon la belanje..tapi tetap duet mak in advance..sekian harap maklum=p

nota kaki:setiap kali aku cakap nak stop ber’blogging’ mesti esoknya datang aura nak update..agaknya sistem ‘biologi’ blogging dalam badan aku memang suka pada ugutan kot..muahaha

2 total views, 2 views today

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge