Selipar Jamban ku…hehehe

arini adalah hari yang paling buhsan tahap impak maksima..maonye tak…sume team aku xde kat ofis arini..ade seminar TM kat Awana Kijal, Kemaman..katenye aku sorang je pempuan..so aku yang kene tinggal bole??

sebenarnya yippppii..sgt la hepy kan!tp..menjadi hari yang sgt haru bila internet connection adalah xde..problem..yilek…ammmmaa apppaa…satu hari koooo!!

korang bayangkan lah betapa sangapnya aku arini…xbole update blog..xleh baca blog korang..xleh cek mailbox..weh xleh hidup tao…hehehe tipu la..tapi mmg layu la aku harini

ade je keje yang xyah gune internet..tp kalau dah dasar malas piang tu *bak kata ceera malas jugak la kan..hehehe aku sampai tersengguk2 kat meja…berok benor!mujur la meja aku tersorok sket..so untuk tido adalah sgt aman=)

arini ingatkan dah gaji…rupenya tidak lagi..cet!xleh nk g berfoye2..huh!berfoye2 la sgt kn?hajatnya nk belanja mak makan..sekali xjadi..ktorg msih lagi berkrisis..*huh sgt terseksa bila krisis ngan mak..dunia rasa sempit je..clash ngan bf pon xrasa mcm ni tao=(

ok2..sambung cite td..aku pon dgn lemah longlai pg la kedai kasut…hajatnya nk beli cleaner utk tapak sandle aku…berkulat sesado..dah gonyoh2 ngan clorox pon xhilang..dah mcm anak dara pemalas plus pengotor je bile tgk sandle aku tu..tp org kat kedai tu ckp xde cleaner mcm yang aku nak tu…hm..sedih je..betol ke xde eh?

alih2 aku beli selipar jamban pink ni..comel x?

tibe2 nampak mcm crocs kn?ahahha siap ade pearl lagi..tp harga xhengat..10hengget sajor..wah gitu.murah kn?kn?ececeh konon2 nak org puji pandainya die beli…murah dan cantek lak tu… pui pui ferasan!

awal2 nak beli kaler hitam..xnak la capap sgt pakai pink mcm ni kan..sbb kadang2 aku pg beli makanan lunch dpn ofis tu pakai selipar jamban je..tp da xde size..terpaksa la hangkut yang ni

dan knp aku beria sgt beli mcm ni..padahal ade je selipar jamban bodoh tu kan..meh nk cite sket..ofis aku kan konsep mcm rumah..so nk pg mane2 kaki ayam sajor..tp nk g toilet n turun naek tangga terpaksa la pakai selipar..

::ni lah ofis aku::

kt ofis aku tu terlalu kan lelaki terlebih2 dr perempuan..so dorang ni nak g mane2 maen rembat je selipar yang boleh dorang pakai…siap kwn aku ckp, penah die baru beli sehari selipar dah hilang..lesap teros..hahaha sapo nk jawab tu…mak jugak nk kene beli baru

so aku harap dorang xpakai la selipar ni…xmalu ke wooooii pakai pink ngan ade pearl2 bagai..hehehe ade sorang kwn aku pnh pesan b4 this..kalau xnak org pakai selipar jamban awk tu bwk selipar pempuan..

b4 this aku pakai selipar pempuan habes la..crocodile lagi..mmg sah2 la xde org pakai…yes! aku bukan la kedekut tp kalau dah setiap kali nk pakai asyik xdo je..mcm mano…hangat gak hati kn..hehehe

tp selipar lama aku tu dah rabak mcm mulut boye..ikot brand la pulok cara ‘rabak’kannya tu..hehehe

pst:tadi kan masa g kedai kasut tu..aku berkenan sgt kat sandal clarks ni…adoiii dah la tobat sumpah setia xnak beli kasut dah tahun ni…mcm mane ni??patot ke aku langgar sumpah setia itu..va va va ehem2 xde sape2 ke nk bagi hadiah..raya dah nk dekat ni…larriiiiiksss eh xleh lari kasut baru…cet!verangan..

3 total views, 3 views today

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge