Sekitar Parti Bubur…Bukan Parti Buih naaaa

dalam status fb smlm pon aku da state pasal parti bubur @ nasi air kat opis aku…lagi best dari parti buih owh!yela parti buih xkenyang…

parti bubur bole santak perot ni..

memang berbaloi-baloi…=)

ni la rupe buburnya…bubur ayam ye…ade telor masin..ikan bilis goreng yang rangup(saje nak state rangup bagi korang leleh sket air liur..ehehehe) ade kangkung goreng…dan bla..bla..bla…

scan sendiri la gambo tu nak tao ape lagi yang ade

kat pantry da penuh..so gigih la aku dan kak bie membawa mangkuk makan kat tempat sendiri…yang penting layan!

sebelum makan..pose dulu…
bluwek =pstop it!…nak makan ni…

sejak duk opis baru ni..rezeki adalah sangat melimpah ruah..i mean rezeki makan la..cakap je nak ape..kumpul duet sket..beli bahan mentah…jalan!

tukang masak da ade…merangkap ktorg punye orang dapor…memang makan je la keje ktorg..

oooiii ramai da yang tegor badan aku makin bolat..tsk tsk

ape taknye pantry dekat je ngan tempat aku…aku xbersalah..tp orang yang masak tu bersalah..bole gitu??

inilah pantry tempat kami menjamu selera setiap masa…mane tak nye bukan hanya waktu pagi dan lunch hour..tp bole dikatakan setiap jam…ahahaa

sory la keadaan dapor xsemenggah sket..aternye baru pas masak..teros sebok nak ngap..naseb xsudu bubur masa atas dapor je..ehehehe

nota kaki:sape nak gemok sile bekerja di opis aku…ehehehe

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. myheart says:

    uii sedapnye tgk ganba ne..ne yg rase nak p makan bubur neh..uhuhu

  2. cet…bubur tu wat perut N munyik ni…laporrr…

  3. ArELeEz says:

    mase 1st time gi ganu, leez rase pelik sket bile kat kedai mkn ade menu nasik air. hengatkan hape la kan.. rupe2nye bubur nasik. tp, mmg layanzlah!

  4. oneyani says:

    myheart:alamak ibu mengandung tgk…bahaya ni..sila makan bubur ye satg..ehehee

    N:ehehe im sorry..=p

    areleez:ahahah tu la name je laen pon…tp kalau nasi air..nasi ang sup asing..then nak mkn baru campor

  5. Piee says:

    dok ajok ddohh makan bubur etek…. gitu ahh… bile kite nok gi mkn bubur nye?

  6. Maswani says:

    alahai sedapnya tu.. telur masin pn ada.. picca itu sgt kejam..huhu..

  7. Framestone says:

    waduh cam sedap je… erm nie nk plan wat parti buih eh parti bubur huhhu

    BroFramestone Blog

  8. YanDarwisy says:

    Aper neh…ni yg jeles ni makan bubur ayam lagik. terliurrr.. cam ner?!

  9. YanDarwisy says:

    Aper neh…ni yg jeles ni makan bubur ayam lagik. terliurrr.. cam ner?!

  10. oneyani says:

    piee:nok makan bubur mane pulok ni??ehehe

    maswani:alamak..kejam kah?ehehehe

    framestone:ahahaha sile buat..sonang ajo ni…sap sap soi saje maaa

    yandarwisy:alamak..akak xpregnant kan?risau yani…ehehe

  11. Meen Eunos says:

    makang banyak.
    cepat la gemok.
    wakaka~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge