Sekitar Parti Bubur…Bukan Parti Buih naaaa

dalam status fb smlm pon aku da state pasal parti bubur @ nasi air kat opis aku…lagi best dari parti buih owh!yela parti buih xkenyang…

parti bubur bole santak perot ni..

memang berbaloi-baloi…=)

ni la rupe buburnya…bubur ayam ye…ade telor masin..ikan bilis goreng yang rangup(saje nak state rangup bagi korang leleh sket air liur..ehehehe) ade kangkung goreng…dan bla..bla..bla…

scan sendiri la gambo tu nak tao ape lagi yang ade

kat pantry da penuh..so gigih la aku dan kak bie membawa mangkuk makan kat tempat sendiri…yang penting layan!

sebelum makan..pose dulu…
bluwek =pstop it!…nak makan ni…

sejak duk opis baru ni..rezeki adalah sangat melimpah ruah..i mean rezeki makan la..cakap je nak ape..kumpul duet sket..beli bahan mentah…jalan!

tukang masak da ade…merangkap ktorg punye orang dapor…memang makan je la keje ktorg..

oooiii ramai da yang tegor badan aku makin bolat..tsk tsk

ape taknye pantry dekat je ngan tempat aku…aku xbersalah..tp orang yang masak tu bersalah..bole gitu??

inilah pantry tempat kami menjamu selera setiap masa…mane tak nye bukan hanya waktu pagi dan lunch hour..tp bole dikatakan setiap jam…ahahaa

sory la keadaan dapor xsemenggah sket..aternye baru pas masak..teros sebok nak ngap..naseb xsudu bubur masa atas dapor je..ehehehe

nota kaki:sape nak gemok sile bekerja di opis aku…ehehehe

14 total views, 1 views today

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge