SATU

nak sgt tgk konsert ni..act da lama aku tao..tp buat2 xtao..tp makin hampir..makin rasa nk tgk

so aku terpaksa luahkan..hahaha wekend ni konsertnye..kwn aku ckp tggl tiket yang harga RM300 je..yang murah2 sume da abes..

tahla skrg aku nk rasa nk buat sume yang aku nk..mls nk kesah psl duet ke..ape ke..yang penting dpt lupekan mslah aku…tp sape nk teman aku??=(

im lonely…

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. Maswani says:

    kak pn igt nk gi tgk jugok..tp husband xleh ikut skali lak.. dgr cd je lah..kui2..

  2. FarHa says:

    nok ikuttt tp mahak woo tiket~~ waaa

  3. oneyani says:

    k.wani:hehehe tp bile dgr cd laen kn feel nye

    ha:tao xpe..mahal wooo..lepas belanja mkn utk sebulan

  4. FarHa says:

    tu r pasal..kalo 50 ha nak aje ikut haha tp dohh 300 tu pk 10x..sbb byk brg nak prepare b4 g pontian nih…nak turun praktikal ngajo doh yay!!

  5. shidaradzak says:

    yani..mahal sangat tiket tuh baik g shopinng je or saving..hehe..smlam akk ingat apelah yang meletup..rupanya making renovation..:)

  6. oneyani says:

    betol tu k.shida..kan bagos kalau ade sugar daddy sponsor kn?ahahhaha

    sanggup tu demi ct

    haah dapor tu renovate..hehehe

  7. sWeEtdARLinG says:

    kalo yani belanja, akak sudi luangkan masa itut.. larikkkkkks (sejak bila plak aku pandai lari2 ni)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge