Sape Yang Minat Sangat SPA-Q tu??

Haaa mest ramai yang setia ngan drama ni kan? N..akak tao awk pon peminat setia cite ni kan?kan?mengaku je la..hehehehe. termasuk lah aku ni pon peminat setia gak la ngan SPA-Q tu..tp bile masuk season 2 ni dah jadi SAMPAH-Q! aku jadi tersangat menyampah ngan kehadiran watak Datin Sofira ngan Julia tu…so tahniah pd pengarah dan penulis skrip yang berjaya memplot jalan cite buat orang jadi sgt menyampah! bg aku 2 watak tu sgt suck! ade ke org dendam sampai mcm tu???

watak sampingan y buat aku menyampah lak..of course DAFI, NORELL, ZAFRUL, MELISA & MARLIA..so dpt disimpulakn hanya QISTINA je y baek..dah nama pon heroin kn?

tp persoalan nye ade ke kehidupan mcm tu? gambaran y diberikan menunjukkan org kaya ni xpernah bahagia..ape guna harta melimpah ruah tp xbahagia??? baik hidup biase2 je..senang cite drama ni tersgt la BERAT & EKSTRIM (mcm sukan ekstrim tu jugak..hehehe) ala mcm sinetron indon je..xpenah2 nye senang n bahagia..tinggal lagi indon punye style scene2 y xlogik langsung..tahyul pon ade…

xpasal2 aku nk marah kt drama tv..hahhaha mulai hari ni bersamaan 24/2/09 aku da mls nk mengikuti drama SAMPAH-Q! aku benci ngan watak2 bodoh si JULIA n SOFIRA tu..dendam y xpg ke mana…aku nk tgk episod last je..hua hua hua..

kesimpulan:aku xsuke cite y asyik kena buli je..aku suke cite y xpyh nk susah2..yelah tujuan kite tgk drama nk menenangkan fikiran..bukan buat lg kusut..ye tak? sekian saje bebelan dr aku..hehehehhe adios!

p/s: masih menampilkan ct sebagai lagu tema..itu aku suke..hehehe aku minat giler kt ct ni.tp xminat ngan cr die pakai tudung..xyah pakai la ct wooii..buat saket mate je..hahahhaha

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. mawar says:

    klu org cina yg tgk spa Q tu, konpem die kata “org melayu/islam ni x de keje lain ke, nk menindas sesame sendiri, berdendam ngn kaum sendiri..pastu nk hancurkan bisnes org melayu sendiri…” satu impak yg amat buruk la walaupon ini la realiti org melayu…hohohoo…pandainye saya berkata-kata yer…susun ayat pon x btoll..(sori yanie, sbb mengarut di page anda…)

  2. oneyani says:

    mmg pon..nk ckp itulah realiti skrg..da jadi mcm adat lak..tgk je org berjaya..xsah kalau xde y dengki..pastu mula la gune cara kotor nk jatuh kan org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge