Sama Tapi Tak Serupa


see…ape yang sama??

ehehe tang tudungnya la kan..

kebetulan tudung sama..baju pon tanah hitam…

tudung tu aku jual kat depa..i mean budak opis…aku ade gak buat biz tudung ni tp xberani lagi nak tembusi pasaran on9..sebenarnye malas..bole?=p

tudung berawning aku sangat la melambak…kate nak jual..sudahnye aku gak yang pakai…huhuhu tudung bawal memang dah tolak tepi…

sape nak??angkat tangan=p

nota kaki:agaknye tudung berawning ni trend semata ke?

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. wah…makan aje dia ye… 🙂
    best3…
    kalo kat opis sy ni xde maknanya nak wat makan2 nih….huhu

  2. oneyani says:

    ahahhaah tu la pasal..ni kalau dpt keje tempat laen harus fikir pat puluh lapan kali..ehehe

  3. buat r k.yani….tp N nk y awning tu start dr bawah sket…area tulang pp..ade x??

  4. Shida Radzak says:

    hehe kaler n tudung jer sama kan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge