Rezeki Tergolek

semalam kalau korang dengar hot fm…topik nya adalah rezeki tergolek..almaklumlah hot fm skrg tgh buat contest hot fm masyuk kan

hadiah sampai rm40k tu!argghhh kalau aku dapat mao shopping sakan..ops!shopping aje yang ku ingat..bukan nak derma ke hape..tats la aku xmasuk *ecececeh alasan=p

bukan ape kalau masuk..aku mest berharap nak menang..kalau xmenang mest aku frust tertonggeng sampai demam..bole??so baek xyah masuk!buat saket kepala je..hahaha tu die ayat loser..awal2 dah mengalah=p

ok2 berbalik pada topik tadi..ade 2 cite yang best..kalau korang perasan la..

kes 1:Dapat Rezeki dan Tergolek

ahahaha tajuk pon da dapat agak kelakar kan..kisah nya caller tu cite..die baru motor..hadiah dari ayah..seminggu lepas tu..die tergolek dengan motor tu..exciden laaa..motor tah kemana tuan tah kemana…=p

kes 2: Sijil Premium BSN

die baru je menang sijil BSN..tu pon die dah lupe..beli 5 tahun lepas dengan nilai hanya RM50..menang kete..caller siap cakap xde la dapat Merc..so dapat ape??

Toyota Camry ok??!!!!arghhhh knp die yang dapat…ahahha tu la rezeki tergolek namanya

mula la aku berangan..kalau aku dapat mao aku round satu Malaysia tayang aku dapat kete..sambil kembang2 montot dan hidung..

tp ini la sbb Allah xbagi rezeki tu kat aku..tanda2 riak tu dah ade dari awal

eceh nak menang hadiah konon…menang hamper biskut cabutan bertuah pon xpenah dapat..ni kan lagi kete=p

nota kaki:bila sijil aku nak diumumkan sebagai pemenang??arwah mak long bagi hadiah sempena dapat 7A masa PMR..dapat la RM70..tahun 2000..kire dah 9tahun la..huhu agaknye sijil tu dah reput=p

27 total views, 1 views today

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge