Restoran Rahsia

Im sooo excited nak post pasal ni..dah lama nak pegi restoren ni erk or actually it just warung?

Kami oder nasi goreng ayam butter..mee jahak dan hash brown..air teh tarik dan kopi radix..total adalah rm 18!

Mee jahak adalah sangat jahat sebab sebijik macam spageti carbonara yang creamy dan yummeh!tak cukup okey…

Presentation was superb nak bandingkan ia hanyalah sebuah warung..i think tukang masak mmg ada degree dalam seni kulinari..kedai hanya la sebuah porch kete tapi bahagia dapor sangat bersih dan cantek..tak heran la dapat A untuk kebersihan..yang slacknya hanya la ia tiada ekon dan ade nyamuk..huhu

So ape lagi jom try makan di kedai Rahsia…

  
  
  
 

 

 *******

Restoran Rahsia dah makin Trending sekarang di Kuala Terengganu, boleh baca di Restoran Rahsia dan Kopi Qawa.

*******

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. mi jahak dalam claypot?
    bijok ah
    mane nie yanie weh?

  2. pena rozie says:

    memang jahat la naik x lalu nak mkan…

  3. fiza arshad says:

    kt mane ni dear? 🙂

    1. Muliani says:

      Dah pergi belom?

  4. sheisjaz says:

    assalammualaikum…

    kt mane kedai ni?

    macam menarek je..

    feel free to visit sheisjaz.blogspot.com

  5. Nadia R. says:

    Been here last week. It's in kuala terengganu tapi tak ingat jalan 🙁 Nama pun rahsia, google maps pun tak jumpa hehe. Sebenarnya tukang masak dia, or the owner takde degree in culinary, dia org finance x silap. Ada kilang kacang. Buka restoran sekadar suka2, bukan utk profit. Semua sedap, especially the Nasi "Butter Chicken". Mee jahak best tapi tu la, jahak benar sebab portion sikit. hehe. Overall, awesome.

  6. Anonymous says:

    hmmm… saya pergi ngan adik baru ni. dia suggestkan, memang best. order chicken chop. best sangat3! kuah dia putih ngan byk black pepper.. tak sama cam yg lain. ramai org2 muda suka mkn c2.. kalau tahu sekolah sheikh abdul malek, boleh la pegi. jln dia one way ngan sekolah tu.. or traffic light kat nasi ayam nurul iman, jalan sultan mahmud. jika dari kuala ibai belok kiri la. kedai tuh belah kanan.

  7. bdw, the head chef is my friend. i always wanted to go there. unfortunately xde rzki lagi nk smpai sana. and i always heard the positive comments from the customers.. =)

    1. Muliani says:

      Khamis dan jumaat dorang tutup

  8. HALISALIHA says:

    Kat mna k.yani

    1. Muliani says:

      Kat area sekolah menengah sheikh malik…

  9. Hafizul says:

    Huhhh..menu memang ohsem habis..hahahaha..

    1. Muliani says:

      Menu sempoi dan rasa yang menggamit selera untuk kembali…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge