pung cak kepong..kepong..kepong

cuti sekolah da start..mcm biase la..akan dihujani dgn kenduri kawen..skrg pon tgh hujan..hehehe ade kaitan ke??
smlm aku pg kenduri ngan mak..kenduri anak kwn mak..tp b4 pg tu mcm biasa la selesaikn urusan mak aku dulu..name pon wekend kn..byk la koje nye..aku duk dlm kete kebosanan y amat nyata..pe lg snap..snap the picture on the wall ler(pe lak aku ngarut ni)
ok lepas tu pg ler kenduri nye..perot da lapa gile time ni..baru ingt y aku xmkn ape pon dr pg..so smpi je..teros menuju ke meja mkanan..antara hidangan y disediakan nasi putih+nasi minyak+gulai daging+ayam msk merah+gulai ikan+acar buah+tapai
lapa sgt..1st time abes licin makanan aku..biasenye g kenduri xpng abes pon mknan..satu lagi mkanan tu sgt SEDAP!!nak2 tapai nye sedang manis…acar buah nye..ade anggur+sengkuang..huh!meleleh wa cakap lu..
pastu da abes je melantak..msk rumah..tgk lak pelamin die..wah sgt tertarik menarik ko..siap ade sangkar burung lagi..wah nk jugak pelamin mcm ni..tp rumah aku bole ke buat mcm ni??kurang2 ruang tamu nak kn ade 15 kaki..rumah aku..bp kaki eh?nk kn ukur balik ni..heheheni lak pulut kuning bertingkat…xde kek..so nmpk sgt klasik kn?jimat n xmembazirni lak pengantinnye..aku curik2 snap time die tgh salam..aku xsalam pom..ampunn!!!larikkk…hehehe

nota kaki:aku da xsabar nak kawen..tp…lambat lagi ke arah tu…haruskah aku teros bsabar..dan bsabar…aku da penat=( ..
sekian dr aku y emo

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. Redbloodsnow says:

    weewwiiitttt..lawo speccc..pinjam sat wat melaram yunk..heee heee 😛

    ek ehhh..lawanyer pelamin dorg ekk. jeles la nengok org dh kawen..hahahaha

    😀

  2. ciare (^_^)v says:

    dasyatttnyewwww pelamin dorg ni…uuuuuuuuuu~~mau riban2 ni..T_T

  3. oneyani says:

    Zie: same2 la kite jeles ye…lawa kn pelamin tu..

    cia: menurut kwn yani y buat biz pelamin..pelamin ni harga dlm rm2k

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge