Promosi Shaklee Bulan Oktober 2016 Yang Dinanti-nantikan, Point Ketiga Paling Yani Suka.

Bulan baru menjelma maka promosi yang lebih menarik menunggu pelanggan setia.
Macam biasa ada yang potongan harga untuk penjimatan yang tidak terbanding yang korang akan dapat dengan kesihatan yang optimum untuk masa yang berkualiti bersama anak-anak dan yang tersayang.

Cer teka Promosi Oktober 2016?
Tengok botol pon dah tahu kan?

#1: Shaklee Promosi Apa Bulan Oktober ni?

Bulan ni memang akan menjadi “favourite” buat customer-customer Yani yang biasanya ada masalah utama kolestrol, lelah dan eczema.

#2: Kenapa?

Sebabnya OmegaGuard Promosi Bulan Oktober 2016 ni.

Tahniah! Buat yang betul tekaannya dari awal tadi.

#3: Berapa banyak SALE?

Soalan macam ni yang banyak Yani dapat. 
Tapi Yani lebih suka gunakan ayat JIMAT berbanding SALE. Kan?
Promosi OmegaGuard kali ni bukan setakat potongan 5% yang biasa-biasa tu tapi korang boleh dapat FREE OmegaGuard.



#4: Nak OmegaGuard PERCUMA?

Ada yang dah tahu dan ada yang masih ragu-ragu, kan?
Nak tahu macam mane boleh terus Call atau Whatsapp Yani 
019-934 7686
*Yang Penting Yani boleh consult terus buat mereka yang mempunyai masalah kesihatan melalui kaedah nutrisi.

#5: Ni je?

Tak lah, ada lagi selain dari OmegaGuard.
Nak tahu boleh hubungi terus Yani seperti kat nombor yang tertera kat atas tu.

Ada Special untuk keahlian baru tau.

Ada Set Baru dengan Jute Bag Design Baru!

Dan….
Ada Design Tumbler baru untuk korang grab dengan harga istimewa.

2 total views, 1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge