Projek Politik kah??







kecoh satu ofis Stadium Sultan Mizan (stadium outdoor) runtuh..betol2 kat bahagian bowling

cepatnye runtuh..sbb??projek politik kot..hohoho

gegaran terasa sampai kt rumah aku..menurut kata mak aku la..jarak stadium dgn rumah aku lbh kurang 1.5km shj

fhm2 je la..lepas ni kite tgk pe akan jadi pd Masjid Kristal..dgr cite defect da makin bertambah..yang paling best..ms musim tengkujuh baru2 ni..siap ade baldi dlm masjid..tadah air hujan..huh?xkan projek juta2 xsampai setahun da bocor terok…Allahuallam

gambar ihsan dr blog cikgu Ha..hehehe lagi cite pasal ni

~daa

nota kaki:indon yang buat stadium tu pon xberani nak masuk..sbb??huhuhuhu die pon tao mcm mane struktur stadium tu..org Korea yang buat design utk atap ni..so pg cari dorang cepat!huhuhu dorang pon dah lari ke mana=p

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. haruan tasek says:

    adakah enginear malaysia nie tak ada calss,,,,, aku musykil nie…. projek masyuk le nie

  2. ishh..dasat woo…klo ye pon sbb politik..tu da mbahayakn pduduk tuu…

  3. Framestone says:

    he..23x cube wat cam bagunan sydney tue… ok pe

  4. oneyani says:

    haruan:entahla nk salahkn eng ke..pd y bg kelulusan ke..nature muka bumi ke..kite tgk ape keputusan nye..hehee

    N:mmg dasyat..sbb ni dah msk kes international..

    bro:projek sydney y mane eh?

  5. FarHa says:

    haa tu laa..mainan politik..konon nak glemer lebihh..itu lahh hasilnyeee

  6. Marsha~ says:

    macam manelaaaaaaaahhh boleh runtuh ek? kena bom ke? lorat betul org2 politik ni…

  7. Kat selangor ni pun baru2 ni ade terjadi jugak bangunan runtuh. tapi shopping mall yg dah lama.. dr sebelum zaman akak lagi…kecoh..sampai masuk tv.. haaaaiii.. nape laa.. asyik ade bangunan runtuh je ni…ni part of tanda2 akhir zaman laa ni…

  8. Redbloodsnow says:

    erksss…bahaya tueee ek. kalau ler time runtuh tuh or dok tgh tgk bola ke ape ke…mahunyer kojol sume penonton kat bahagian runtuh tuh kan..ishh ishh ishhh

  9. oneyani says:

    ha:huhu tgk la kalau duet tu xberkat

    k.marsha:lorat..huhu mayb ade lg perkataan laen y lg dasyat utk digambarkan..hehehe

    k.zai:mslhnye tu bgaunan lame..bole diterima la..ni xsmpi setahun pon…da baje juta duet rakyat di telan

    zie:tao xpe..yang telan duet dorang..y kojol rakyat jugak..huhuhu kalau insiden tu blaku hari ni lg byk kemalangan jiwa..sbb arini ade sukan antara universiti..pheww!

  10. pemudakampung says:

    projek politik ker?
    ada fakta ka?
    isk kalau takda fakta.. jgn main tuduh tuduh.Free -free dapat dose o0o
    jgn bawak mulut… :p

  11. oneyani says:

    alamak pemudakampung mrh ke?hehehe relax…pacik y duk kampung pon bole nmpk ketidaktelusan..inikan kite yang mmg org dlm..hehehe fikir2 la la sendiri..buat pe nk sorok2..duet rakyat jugak tu..

  12. DYLA says:

    dasat la, byk yg yani tau nmpaknya ni.

    harap2 takde apa la pasni yg membahayakan nyawa mcm ni

  13. hehe…mari kita lihat siapa yg kene…malunye..projek berjuta rebah setaun…..

  14. oneyani says:

    k.dyla:namepon org trg kan..haruslah byk tao..hehehe

    k.nyia:malu?huh..rakyat y dpt malu..org y buat?xde perasaan kot=p

  15. hmmm… tuhlaa kan.. bangunan baru plak yg runtuh… adei.. mana punyer arkitek daa ni?

  16. oneyani says:

    arkitek seri bahri own by raja bahrin..tp bukan slh arkitek sj..satu team la..hehehe

  17. aRe_uDear says:

    ingat kan salji trun tgk pic yg atas2 tue heheee.. upernyer runtuhan beb adeiii..

  18. oneyani says:

    gempak owh..trg turun salji..hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge