Projek Politik kah??







kecoh satu ofis Stadium Sultan Mizan (stadium outdoor) runtuh..betol2 kat bahagian bowling

cepatnye runtuh..sbb??projek politik kot..hohoho

gegaran terasa sampai kt rumah aku..menurut kata mak aku la..jarak stadium dgn rumah aku lbh kurang 1.5km shj

fhm2 je la..lepas ni kite tgk pe akan jadi pd Masjid Kristal..dgr cite defect da makin bertambah..yang paling best..ms musim tengkujuh baru2 ni..siap ade baldi dlm masjid..tadah air hujan..huh?xkan projek juta2 xsampai setahun da bocor terok…Allahuallam

gambar ihsan dr blog cikgu Ha..hehehe lagi cite pasal ni

~daa

nota kaki:indon yang buat stadium tu pon xberani nak masuk..sbb??huhuhuhu die pon tao mcm mane struktur stadium tu..org Korea yang buat design utk atap ni..so pg cari dorang cepat!huhuhu dorang pon dah lari ke mana=p

21 total views, 1 views today

18 Comments

  1. Kat selangor ni pun baru2 ni ade terjadi jugak bangunan runtuh. tapi shopping mall yg dah lama.. dr sebelum zaman akak lagi…kecoh..sampai masuk tv.. haaaaiii.. nape laa.. asyik ade bangunan runtuh je ni…ni part of tanda2 akhir zaman laa ni…

  2. ha:huhu tgk la kalau duet tu xberkat

    k.marsha:lorat..huhu mayb ade lg perkataan laen y lg dasyat utk digambarkan..hehehe

    k.zai:mslhnye tu bgaunan lame..bole diterima la..ni xsmpi setahun pon…da baje juta duet rakyat di telan

    zie:tao xpe..yang telan duet dorang..y kojol rakyat jugak..huhuhu kalau insiden tu blaku hari ni lg byk kemalangan jiwa..sbb arini ade sukan antara universiti..pheww!

  3. alamak pemudakampung mrh ke?hehehe relax…pacik y duk kampung pon bole nmpk ketidaktelusan..inikan kite yang mmg org dlm..hehehe fikir2 la la sendiri..buat pe nk sorok2..duet rakyat jugak tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge