Picture

malas nk cakap pape..just nk share picture yang adik aku, Ada edit..

die bosan la tu cuti lama sgt..dekat 2 bulan…so layan je la

masa ni nk g kenduri kawan aku..Jimi(dak SAVOC)


sama ke muka ktorg?? gambar aku agak blur sket


pembetulan ye..aku pon single lagi..hehehehe

nota kaki: best nye tgk blog oked..cite psl vacation..kan best kalau aku pon dpt pg vacation..xnak fikir ‘masalah’ aku skrg..pssst ade kwn aku nk sponsor aku bercuti ke phuket..tp mcm xbest la pulak..kwn je pon..die bkn bf aku..huh=(

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. Framestone says:

    dan2 ngaku single huhuhu… erm bro pun single gak he..23x

    out of topic–> controversi kenapa pulak ek… he..23x bz sikit la.. lgpun nk cepat habiskan study nie..mane tau kot2 leh dpt jawatan yg lagi ok ke

  2. shidaradzak says:

    salam kenal..

  3. oneyani says:

    single??hehehe entah la..betol kot

    hm kontroversi..xde la..owh bro sibuk nk abeskn stdy eh…teruskn usaha anda

  4. shidaradzak says:

    yani..nanti masuk kat 4lower akk tuh..senang akk nak 4low yani plak..tq

  5. Framestone says:

    ye je single… krg report karng he..2.3x

    yup mmg nk habiskan study nie..tp cam xde mood pulak he…23x

  6. phuket?? wahh..beshnyerrrr…..suh die sponsor N gak..N teman akak…hahaha…

    comel je die edit…

  7. oneyani says:

    bor: lor kate nk cepat abeskn stdy..xde mood la pulak..ape kes??

    N:hahahha kan best kalau N bole teman..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge