Photo Shooting??

okeh arini aku ade shooting..hahahha bajet mcm model je..teeeett xsesuai u! korang pon tao kan aku skrg baru nk menceburi biz online ni..so stok da ade..fotografer je xde lagi..hm Balong la yang jadi mangsa..nk tggu die hari mggu je die ade kt rumah..die keje kt kerteh..instead die mmg minat sket bab2 ambik gambo ni..tggl lg nk beli camera DSLR je..ade sape2 nk jual x kt die..heheh y second hand pon jadilah…tp xpelah skrg pon camera die agak la canggih so layan kan aje..thanx ye Balong..nant adik mu y baik ni belanje mkn ABC..hehehe tu je la y den mampu..nant dah kaya br UP lg..hehheheNi la fotografer aku..Balong..sory la aku gune camera fon je..kualiti pic pon yang ado je la..hehehhe lokasi nye…hm rase2 kt mane?xkose la pulak aku nk sewa studio kn..kt bilik yang tiada penghuni..hahaha bunyi mcm KELIWON..hahahhaa ala2 bilik stor la..sbb tempat simpan baju lame kt situ..so background nye ialah almari besar..hehehehe ni antara aksi2 sepanjang photo shooting dijalan kan….patung tu di sponsor oleh pemilik LEED COLLECTION xlaen xbukan..mak aku sndr la..hehehe thanx ye mak..cyg mak!okeh nant pic nye aku masuk dlm blog ni..singgah2 la ye..aku nk edit sket pic tu then upload…

2 total views, 2 views today

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge