PESTA MAKANAN dokek OPIS

Huhuhuhu…arini dak ofis aku mimpi ape tah buat pesta makan..kebetulan je la..xde rancang2 nye pon..act tempat keje aku ni breakfast kt pantry je..bwk makanan ramai2 then mkn kt pantry. Perempuan je la..lgpon prempuan kt ofis ni bape kerat je..1:5 so kalau laki kt ofis ni ade 50..kire sndr ah bp org je prempuan..hehehe

ok balik pd cerita psl mkanan td..arini ade sorang staff tu bwk nasi lemak..byk la die buat..pastu y sorang lagi bawak kuew tiaw kung fu..sorang lg bihun tomyam..ade y bwk jagung rebus. aku dah la bwk bekal arini…pastu sume mkanan aku bedal..so bekal tu simpan buat lunch la..save bajet..hehehehe

dah la da mkn ns goreng sblm pg keje td…mane xbuncet??tenq MOK sbb mengeyangkan perot anak mu ni di pagi hari…nak harapkan aku y buat…tgggu da berlaki la jawabnye..tu pon kalau buat..hahahah ya ampun!

pape pon thanx sume di atas food y lazat itu..lain kali kite jamu lg..hehehhe mest korang ingt aku ni xpenah bwk kn?owh no..no..no(bserta dgn jari ye) aku selalu jugak jamu dorang ngan bekal aku..kalau aku rajen, aku buat spagethi ok.dah byk kali jugak la aku jamu dorang ngan spagethi itu….buat sndr ye..dgn berkat air tangan,air jari aku….geli lak aku tulis mcm tu (yuck!) hehehhee sory la xde pic mkanan..xsempat nk snap..sume da LICHINNNN!yehaaaa…korang teka..gambar apekah ini?rumah aku kah?hehhehe..nak tao ? TUNGGUUUU nant aku cite..tp korang teka la apekah bangunan ini? hint die…ade kaitan dgn aku gak tempat ni

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. ciare (^_^)v says:

    ni msti tempat kerja muu yee 🙂

  2. oneyani says:

    hahaha tepat sekali

  3. ciare (^_^)v says:

    ushhh cantek giler opis mu..huuu jeles bangat sih =P

  4. oneyani says:

    cantek kn?dulu ms b4 keje ingt kan banglo..bos yani tu minat arkitek..intead mmg ade arkitek pon..nant later on yani cite bout my office!byk kelainan di sini..hehehe

  5. ciare (^_^)v says:

    bangganyee ade best selawo ini..kalo yani nengok opis ciare, mau xngaku opis..hakhak :’D

  6. mawar says:

    ape??? opis??? agak2 nye rumah bos oney nih cmne la rupe bentuknye plak ye??

  7. opis ke tuu?? cun gilerrrr…

    beshnyerrr jamuan kt opis…windu ms internshp airtu r..

  8. oneyani says:

    cia:xbaek ckp mcm tu..opis kn tempat kite mencari rejeki..(agak poyo di situ)hahahha

    mawar:rumah bos?hehehe nant yani cite

    N:best sbb makan2..almaklumlah kite ni kn suke aje mkn..nant N keje da xrindu la time opis..rindu time blaja lak..kn?kn?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge