Perot Kenyang..Makanan Licin..berbaloi baloi

apekah perasaan anda bile oder makanan banyak-banyak..pastu xabes..bayar lak mahal..di tambah lagi rasa makanan yang baek sket dari rasa air laut atau air masak??

owh sungguh syahdu…

jadi sebelum oder makanan silalah beringat..ahaha motip??

sebab aku oder makanan adalah sedap..murah dan licin!wallah

owh gairahnye muke kamu..oloh oloh..

thumbs up to dishes..sempena majlis berbuka-buka buat keberapa kali..

ehehe yang penting lepas ni no more majlis berbuka-buka untuk aku…yeah!pose sunat can lor=p


muke bosan menunggu waktu berbuka…aouch!

sabar yani..sabar..lately ‘kami’ gilakan teh o laici panas..owh sangat syoorga!

meh review sket ape makanan itu

nasi goreng cina 2 pinggan..nasi lite-lite saje untuk di makan dengan lauk laen

tomyam ayam
ikan siakap kerabu mangga..see…mangga adelah melimpah ruah..sian ikan..teros xglemer..naseb nampak lagi muncong die..ahahha

dan sume makanan dan minuman ini hanya dengan harga RM24!! makan dengan licin tanpa meninggalkan sisa…tapi tulang ikan tinggal la..ko nak mamp*s makan tulang ikan..kotnye pon nak berjimat=p

tidakkah ianya sangat berbaloi-baloi??

eheehe selamat menjamu selera…

update:aku makan kat NR Cafe, Tok Jembal…wahai si ain xkan ko xtao ni kan tempat ko duk lepak…hohoho

nota kaki:muka aku da xde shape..apekah???bukan body ye…tapi dah tahap muke pon xde shape…ahahaa tak pe yani..makan lagi…sila tambah..tambah lagi lauk tu=p

29 total views, 1 views today

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge