Perot Kenyang..Makanan Licin..berbaloi baloi

apekah perasaan anda bile oder makanan banyak-banyak..pastu xabes..bayar lak mahal..di tambah lagi rasa makanan yang baek sket dari rasa air laut atau air masak??

owh sungguh syahdu…

jadi sebelum oder makanan silalah beringat..ahaha motip??

sebab aku oder makanan adalah sedap..murah dan licin!wallah

owh gairahnye muke kamu..oloh oloh..

thumbs up to dishes..sempena majlis berbuka-buka buat keberapa kali..

ehehe yang penting lepas ni no more majlis berbuka-buka untuk aku…yeah!pose sunat can lor=p


muke bosan menunggu waktu berbuka…aouch!

sabar yani..sabar..lately ‘kami’ gilakan teh o laici panas..owh sangat syoorga!

meh review sket ape makanan itu

nasi goreng cina 2 pinggan..nasi lite-lite saje untuk di makan dengan lauk laen

tomyam ayam
ikan siakap kerabu mangga..see…mangga adelah melimpah ruah..sian ikan..teros xglemer..naseb nampak lagi muncong die..ahahha

dan sume makanan dan minuman ini hanya dengan harga RM24!! makan dengan licin tanpa meninggalkan sisa…tapi tulang ikan tinggal la..ko nak mamp*s makan tulang ikan..kotnye pon nak berjimat=p

tidakkah ianya sangat berbaloi-baloi??

eheehe selamat menjamu selera…

update:aku makan kat NR Cafe, Tok Jembal…wahai si ain xkan ko xtao ni kan tempat ko duk lepak…hohoho

nota kaki:muka aku da xde shape..apekah???bukan body ye…tapi dah tahap muke pon xde shape…ahahaa tak pe yani..makan lagi…sila tambah..tambah lagi lauk tu=p

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. wahh k.yani buke gn sape tu..jeng..jeng..jeng…rm24 sgttt bebaloi ok!!!

  2. zue says:

    nampak sedap n murah gileeeeee…jeles aiiii

  3. cam murah lak rasa harganya….
    mungkin sini KL kot..tu yg rege kan main mahal mencekik!

  4. Framestone says:

    makan ber2 ek… ok gak prise tue… klu bro makan berdua mahu rm40 gak sekali ikan bakar gitew huhuhu

    BroFramestone Blog

  5. NURULHUDA says:

    makan kat kedai mana ni?sila bgtau…nak try gak..

  6. sWeEtDaRLinG says:

    sedaknya kerabu mangga…. [sian ke ikan tenggelam glamer]

  7. makan kat ner nie weyh?

  8. ahaks~!!! nR ak tau lerw..tp xpernah plak mkn ikan tuh..slali masakan goreng2 jerk..arus cuba nie..paradise deluxe pon..blom g lagik~!!

  9. Are'Ja_(",) says:

    wahaa…yanie kat port biase aku…"restoran nyamokk" 🙂

  10. besh ke kat situ..
    murah gile harganya..
    nak try la mkn.. mcam besh je ikan siakap kerabu mangga tu..

  11. NR CAFE says:

    Terima kasih updatekan tentang NR. Lain kali review lagi ya. =)

    Dari : NR CAFE

  12. oneyani says:

    NR Cafe:lepas ni bole bagi free eh…ahaha

  13. mmg best mkn kt nr.xtau la bila lg blh p sana sbb dh x tau nk p mkn dgn spa dl ada awek sknrg dh pts huhuhuh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge