Perjumpaan Dengan Mak Budak~Ejeck

ahhaa nama nak canggih aje..tapi betol la nama timang-timangan kawan aku sorang ni Ejeck..tapi nama benar die memang muslimah abes la..Aini Rusmiza..aku pon tak tao cane die dapat nama tu

lahir-lahir je kat dunia memang dah ade name tu gitu!ahaha tipu la kan dari lahir..ni die ni kawan aku masa sekolah menengah dulu…SMA(A)SZA~

ye aku budak sekolah agama..kenapa tak padan ke?ahahaha pedulik…

owh ini muke aku mata sebelah macam kene geget semut da…

ini ok sket..mate sepet dah terhapus!yang penting pipi tetap jugak tersembul..ambik la dari angle mane pon=p

ni la mak budak yang bernama Ejeck tu..lame betol aku tak jumpe die…last form 4 dulu..lepas tu tak jumpe dah!jumpe-jumpe je dah ade baby..gitu…kawen pon aku tak pegi..bukan sengaje ye..

sebab memang lost contact..sekolah dulu mane ade henfon macam bebudak sekolah sekarang…pegi tadika pon bawak henfon.silap-silap nanti budak yang nak anta kat taska pon mak pak bagi henfon sorang-sorang..senang kalau die nak balik bole kol…demam ke…giler hape budak 2-3 bulan pandai kol mak pak..

aku ni duk matrik baru dapat merase pakai henfon..tu pon 3310 je..kenangan owh…mase tu henfon tu la yang paling canggih..ye idak?takde antena la katekan…terase canggih betol la..pastu trend gantung-gantung kat leher…gaya macam aku sorang je pakai henfon..tak tao henfon tu berat..baling hanjing pon mampos

saket leher pon tak pe janji…henfon kene tayang!ahahhaa keji giler perangai mase zaman dulu-dulu kan…tapi sekarang dah baik kah??muahaha lagi keji kot=p

okay yani dah start melalut..debush!bagi tembakan meriam satu!

dipendekkan cerita yang tak berapa nak panjang ni..aku jumpe Ejeck ni melalui FB…tao-tao pon die dah pregnant..ok melepas makan nasi minyak die

sekali bila dah ade baby ni..die ajak untuk majlis Aqiqah..ape lagi..makan free tu..harus aku tak lepas kan peluang..ehehe

takde aku sememangnye dah tengok sangat baby kawan -kawan aku ni..idok ler aku keji benor asal makan free je laju…owh tibe-tibe yani berubah menjadi sopan..very gegirl..weck!

ini dia baby Sara…siap bergaun dan beriben lagi…sory gambar blur akibat flash yang dimatikan…yolah takot aku rosak mata budak ni..

ini hadiah buat baby Sara..bukti yang aku idokler keji mane pegi semata-mata nak makan free je..ehehe

comel tak??aku suke sangat tengok baby girl pakai gaun then ade spentot kecik tu..sexy gitu…tapi tang stoking tu aku tak tao baby Sara muat ke tak..sebab badan die semangat je aku tengok..stoking tu ‘cute’ secara melampau..

muat dok Ejeck?kalau dok muat mu buat perhiasan je la..eh..ehehe

hadiah buat mak Sara..laen taun la ye..tu pon aku buat-buat lupe je=p

masa ni baby Sara da nanges kepanasan..pandai die..tunggu gak auntie yani tengok die pakai gaun tomei..pastu baru die meragam…*nak jugak tu auntie ..macik ape barang tak glemer=p


baby Sara dah togel…tinggal pampers je…see very montok kan badan die..nak-nak tang pipi tu…berat die lebih kurang 4kg lebih..padahal baru umor 50 hari


very keibuan atau kebapaan aku ni??muahaha

ade ke patot mak aku cakap muke baby Sara macam aku kecik-kecik dulu…adeh tibe-tibe jeghs!takde kene mengene hokay…tu nampak gayenye dah kemaruk nak cucu…lariiiiiks!

kalau korang nak tao cane la rupe aku mase baby dulu..nanti rajen aku korek la gambar lama-lama…tu pon kalau aku rajen!ahhahaa korang pon dah sedia maklum kan yang aku ni tak bape nak rajen=p

buat Ejeck thanx jemput aku ke majlis Aqiqah..ade lauk kambing dan rojak buah…

memang mantop meletup ah!tengah-tengah perot aku lapo r tu..tanpa segan silu..sampai-sampai je rumoh mu aku teros gi makan!ahhahaa

nanti kita jumpe lagi ye Ejeck..buat mek Sha dan Shimah…sorry ah aku jumpe baby Sara dulu..ehehe

nota kaki:best jugak keje kat kampung sendiri..banyak kenduri kawan-kawan sekolah yang aku dapat pegi =)

2 total views, 1 views today

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge