Perginya Yasmin Ahmad…Ada Lagi ke Iklan Yang Best

aku pon baru dapat tao pagi tadi…Innalillah

sangat memranjatkan..kematian Yasmin pada pukul 12++ mlm smlm

31 Ogos, Raya da nak dekat..ni mest iklan da setel..harap sempat la lagi kita merasa hasil iklan beliau yang terkahir…tp tahun depan??

hope ade pelapis yang berbakat seperti beliau…

nota kaki:internet kt ofis aku sejak dari mggu lepas mcm haram jadah…nk update blog rase mcm menunggu buah yang xgugur..nk bukak email lagi la..sabar..sabar..

33 total views, 1 views today

3 Comments

  1. bro pun teringin gak nk wat iklan cam die.. ade sape2 nk bg perluang ke huhuhu

    out of topic–> survive2 pun ayh bro tue xberape sihat.. umur pun dah lanjut… kekdg riso gak ayah jatuh sakit… tue la pasal bro pindah dok perak coz adik beradik yg len sume berlajr jauh2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge