Perfume ku Aktif Kembali

Sepanjang aku alahan..bao perfume sendiri pon sangat meloyakan..pernah sekali aku sembur kat badan..satu hari aku pening..bak kata pepatah terlajak perahu boleh diundur..terlanjak sembur perfume tak kan nak mandi pulok?karang aku mandi kat ofis ade yang pandang lain macam..maka keluarla statement haru..yani mandi wajib kat opis..ahaha

Naseb baik bao perfume suami aku dapat hidu..perfume dia rasa best la pulok..maskulin gitu..gairah sket..ahaha badan lemau pon sempat nak menggatal eh..

So now kandungan dah nak masuk 6 bulan aku pon test la sembur..sembur lite-lite jela..tapi baru 2 jenis yang aku try..satu lagi belom berani nak cuba..nampaknya cubaa itu berjaya..yeaaay! Suami pon makin sayang (tetibe)


Ni je koleksi perfume aku yang available sekarang..botol hijau Estee Lauder tu pemberian ‘kawan lama’ ada bao lime sket..so bole diterima la..fresh je bao die..

Yang tengah tu Burberry..perfume hantaran..of kos la hadiah dari suami kan..tapi belom berani nak sentuh lagi..bao die agak kuat sket menyengat idung

Dan botol kecik kiut miut tu Nina Ricci..pon dah bole diterima..bao buah-buahan..best! Yang ni pon adiah sempena beli barang hantaran aritu daripada suami..

Abes sume orang bagi..mana yang aku beli sendiri?ahaha jawapannya aku tak pernah beli perfume untuk diri sendiri..very the kedeks kan?ahaha

Ape la..orang memberi kita merasa..so dah aku dapat of kos la aku pon memberi pada orang tu jugak..itulah perfume yang aku beli..bezanya tak dapat kat tangan aku..kira macam sistem barter gitu..entahlah nak beli sendiri terasa alahai sayangnya duet..kalau orang bagi tak de la terasa sangat..aci ke gitu?

– Posted using BlogPress from my iPad

3 total views, 2 views today

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge