Perasmian Blog..

hahahaha..bole ke tajuk mcm tu? actually ni 1st posting..xtao nk buat ape lagi.. aku akan update blog ni dr masa ke semasa.. so hope blogger tegar di luar sana dapat menyuport aku seadanya.. sebelum ni aku suke sgt baca blog org..hehehhe so skrg baru tergerak hati nk buat blog sndirik

ok layan dulu gambar aku..utk pengenalan

caaak…ni pic time final year kt ftsm, ukm. kt bustop dpn fak tggu bas..time ni mane ade kete lagi

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. ciare (^_^)v says:

    Salam yanie..wahwahhh awek comeii ganu dah start memblog :’D chaiyokkk..cia akn suport (^_^)/

  2. oneyani says:

    thanx cia..hehehe dah lame nk buat tp cm mls..
    ape2 pon cia tunjuk ajar mu sifu..
    hahaha maklumlah cia kan otai=p

  3. ciare (^_^)v says:

    hoho..xde la seotai mana pon..janji update walopon merapu..kuikui ;n br la alwiz panass gitu

  4. oneyani says:

    harus la kan menghapdate..tp mcm byk sgt nk cite..xtao nk mula y mane..hahhaha

    tp jgn hangat tahik ayam je sudah=p

  5. FarHa says:

    salamm..
    wahwahwahh da de blog eh…
    hehe selamat mengedit blog…
    n jemput2 le dtg bertandang ke teratak ha yg sedia beratap doh tuhh heheh

  6. welcome2…slamat mnjadi blogger tegar…

  7. oneyani says:

    ha: yani mmg sokmo jenguk blog ha..tinggal x leave comment je..hehehe

    N:hahahaha tegar ke x?tgk la..takot nant hangat2 tahi ayam..terus jadi blogger hangit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge