Penghargaan Buat Kamu

ok first…many thanx to akak Roslina Hashim..even baru je kenal..tp beliau telah bermurah hati bagi aku award ni..mayb nk menceriakan..hehehe thanx 4 ur concern akak..im ok=)
1) Kene letak award ni di blog *yeah i’ve make it
2) Bagi award pd 10 blogger yang rapat dengan anda atau yang anda suka/minat atau senangi dan memberi inspirasi kepada anda *hm mcm ramai je..
3) Memberitahu penerima award ini dengan memberikan komen di blog mereka *alohai ramai tu=p
4) Sesiapa yang ambik award ni sila tinggalkan komen di entry ini..tq *jgn lupe tu

siapa 10 yang bertuah itu?hm..nk letak ramai..tp yang ni most feveret aku la..setiap hari aku mest nk baca entry die..hehehe

1) Kak Marsha *ibu Aqila shomel
2) Kak Dyla *ibu pada Inas tomei2
3) Kak Zai *ibu pada Khairah..die ni jugak wife sepupu aku=)
4) Ciare *kwn seperjuangan SAVOC
5) Princess N *junior kt UKM+blogger tegar
6) Ceera *im ur silent reader..suke baca omelan die..simple je dan aku jugak baca blog VP+sepet+big mouth..then wakil kpd ceera ye
7) Kak Ida *ibu kepada baby Amanda yang cute tu
8) Kak Wani *ibu kepada Hanim
9) MV *ibu kepada Avin Damia
10) Kak Amy sweet darling *ibu kepada zikri+zulfan+zulaikha
11) Kak Azura *ibu kepada Maizara Zulaikha
12) Ha *kawan sekolah rendah aku..bakal ustazah ni
13) Kak Shida *ibu kepada Dhiya comel..even baru kenal..i luv to read ur story
14) Kak Anna *ibu kepada Raihana
huh..terlebih sudah..kalau perasan aku lebih suke baca blog yang ibu2 yang ade baby..sebabnya aku suke baby..hehehe dan jugak suke baca kehidupan mereka..utk dijadikan iktibar buat aku nant..hehehe

16 total views, 2 views today

13 Comments

  1. hai..yani..wow..dapat award tu..sonok ek..lama tak buka blog..ni pun ada time sesikit so, buka blog yani dulu..nak update entry tak dapek la..kat sini asik kena block jer tenet..tensi jer..doakan akak cepat2 beli broadband k..he..he..he..sebab dah lama tak sopping kat elegantW..

  2. hehehe.. mekacih le byk2… tapi bagus tau baca blog ibu2 yg ada baby.. nanti dah ada baby senang.. byk benda dah tahu.. akak dulu zero.. dah beranak baru sibuk nak baca blog2 yg ade cerita pasal baby.. baru start nak belajar.. hehehe

  3. hehehe.. mekacih le byk2… tapi bagus tau baca blog ibu2 yg ada baby.. nanti dah ada baby senang.. byk benda dah tahu.. akak dulu zero.. dah beranak baru sibuk nak baca blog2 yg ade cerita pasal baby.. baru start nak belajar.. hehehe

  4. terima kasih yani sbb rajin baca blog akak…

    huhu, yani suka baca blog ibu2 ek? takpe, bagus amik pengalaman……

    pastu.. cpt sket join club ibu2.:)

    (skang akak jarang online, sbb pc & laptop dua2 jahanam 🙁 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge