Pelakon Terhebat Abad Ini

baru2 ni adik aku, Sahid adalah pergi kursus ape tah…balik2 je rumah die sgt berubah…apekah perubahan itu???

JENG JENG JENG

.

.

.

.

.


tengok tu..tu…ape ade atas kepala die..hehehe tp sume tu hanyalah lakonan semata2..hahahaha perangai tetap xberubah…suke menyakat org..ingt da berubah jadi baek

ape2 pon die tetap penghibur utk kami satu family..keletahnya dari kecik buat kami xkering gusi..hahaha adik aku sorang ni..die selalu kutuk badan aku dah mcm badan mak org..apekah??sgt pedih ayat tu

pernah sekali tu mak aku duk sebok ngutuk org..sok sek sok sek..pung pang pung pang..die dari jauh senyum je tgk mak aku..then die pon mencelah tanya satu soalan kat ayah aku time tu *trademark die b4 kutuk org..die akan jeling n senyum..hehehe

Sahid: Aboh..syurga tu di bawah tapak kaki ibu kan?
Aboh :Ye..knp?
Sahid:Macam mane eh kalau anak die baek..tp mak die xbape baek..then mak die xmasuk syurga..bole ke anak die masuk syurga

mak aku terdiam..die teros ckp…eh Sahid xkate kat mak pon..Sahid tanye je..hahhaha giler pedih ko!menghiris2 tu…

tp pape pon mak aku still syg die..die suke maen2 perot mak aku..lembik dan sejuk katenye.. dan slalu jugak kutuk2 mak aku suh diet..tapi perot jgn kurus sbb die nak maen..bole??hahhaha

11 total views, 1 views today

11 Comments

  1. roozu:hahaha haah bukan die je..yani pon suke maen..tp malu la nk mention=p

    wah ade award..thanx=)

    shida:ahahha perot yani die xsuke maek..xcukup lemak lagi kot=p

    ieda:hahah die memeang ngoks sket

  2. mawar:haah tao xpe..tp ade gak time saket ati tu..meletup je aku ni..die selamba je ckp..knp ni badmood *dlm keadaan menyindir..siot ajor

    N:aduh la N..ensem tang mano tu..tang lobang idung y besar tu ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge