Peknen??

Tadi baru je pas jumpe doctor..aku terus ckp saket pinggang ni..lenguh sangat..1st sekali doctor tnye..da kawen??wah..ni mest suspect aku peknen kn?owh no no no(beserta jari ko) *drama itu hanyalah khyalan aku semata2..hahha xkoser aku nk buat depan doctor mcm tu

mujur aku xjawab..kawen dah..nikah je belom!hehehe mao fengsan doctor tu..hehhee bila doctor cek2..die ckp angin je..so kwn2 jangan risau ye..*eh ade ke yang risau kt aku ni=p selamat la..aku bukan ape..risau sgt effect pada ubat yang aku tgh mkn skrg ni..smlm kan aku baru beli ubat selsema kt farmasi..alhamdulillah..doctor ckp yang tu xde effect pape

so dpt la aku ubat angin..besar yang amat..hazab nk bole telan..sekali makan 4 bijik!huhu aku beli ubat selsema sekali..buat spare siap2

badan aku ni mmg kuat angin la..mayb sbb ms g KL aritu waktu mkn xmenentu..kesannye smpi skrg masih terasa..lenguh lumpuh satu badan..huh!setiap kali pg klinik mmg doktor ckp angin je manjang..hahhaa

ni la ubatnye..pg Klinik Ummi Azizan..sederet ngan Mega Lace ngan Mydin lame tu..ala dekat ngan Masjid Putih tu..

pada sape yang duk area Kuala Terengganu..aku suggest pg klinik ni..doktor nya sgt la baek..senyum je manjang..aku yang saket ni rase segar tgk muka die..

aku pnh kene mrh ngan doktor tao..naek fobia aku nk jumpe ngan doktor..dahla kite saket..die lak jegil mata dgn nada suara yang keras..mcm kite n buat salah je..adoooii makin ketaq la lutot aku…huhuhu

kot ye pon tension xyah la buat mcm tu..dah name pon keje kan..t/jbw doktor tu kn besar..ganjaran dr ALLLAH pon besar..

doktor tu nk bg MC tp aku ckp nk pg ofis balik..nk setelkan keje yang ‘kwn’ aku bg tu..huhu baeknye aku..cet!takde la tp mcm xbest xsiapkan keje..so sambung je la..mujur ade 2 org budak praktikal sedia membantu aku..kalau x mao fengsan aku dibuatnya..thanx ye dik..nant akak belanja cendol!hehehe=p

~daa

nota kaki:kepala masih pening2..mak aku suh berubat kampung lak pasni..huhuhu bestnye kalau ade yang urut badan aku ni..Pak Tam plz urut i…ahhhahhaha lariiiiiiiikkkssssss

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. sWeEtdARLinG says:

    nak suruh pak tam urut konon.. nak pak tam ker nak kena tang?

  2. Framestone says:

    ngndung angin ek… sape la yg pam angin tue ek he…23x

    bro riso nie he…23x dah la letak tajuk entry cam tue… pe2 pun bro angkat tangan n cakap “ops bukan aku yg wat he..23x” (ayat dalam entry bro yg lepas)

    ops doktor tue xpengsan punye la… bile kamu cakp khwin n nikah je belum.. sure die ofer baik punye.. adopted pun kami de wat kat sinie he..23x

  3. oneyani says:

    aahaha bro jgn risau..xkan kene tuduhnye..jumpe pon xpnh..hahahha

    waaa sape yang patut dipersalahkn ni?ops!ape ni..bukan peknen pon..hahaha

  4. oneyani says:

    ahahha k.amy..sape yang nk tag tu?=p

  5. try minum eno halia k.yani…ley buang angin..then gn losyen atika beauty tu pon ley tlg buang2 angin….besss….

  6. Redbloodsnow says:

    mak oiii…4 bijik ea kene makan. klo Zie la kan yang…mahunyer monyok muke zie telan benda alah tuh..hehehe

    klo angin byk dlm bgn mmg leh watkan kte lenguh². same ler ngan zie gak yang…byk angin dlm bdn…cittt…hehe

  7. Framestone says:

    he..23x mmg xkan kne tuduh pun..tp bro suke melawak if ade org muntah2 or perut rase semacam je…

    lgpun tue salah satu lawak bro dan bro pernah post dalm blog bro…

  8. ciare (^_^)v says:

    Ya ALLAH. tajok tuh buat rasa nk terberak..terkejut i..ingatkan dpt anak sedara dah td =D

  9. DYLA says:

    lawak la doc tu. dah kawen plak dia tanya.

    hehehe…

    akak slalu jugak masuk angin..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge