Papaku Pulang Dari Kota..Papaku Belikan BONIA

hak..hak..comel tak lagu itew??meeeooowww…

aish pesal lak tetibe aku jadi macam kucing gatal ni??owh no no tak sesuai okay..

i gairah sket sekarang…gairah hepy la bukan gairah lain owh!

hepy la dapat BONIA…

semalam si dia baru balik meeting di Mid Valley(nak dekat raya pon sebok meeting lagi..orang lain da sebok balik kampung kot)huhu nak buat cane demi mencari rezeki..bukan untuk sape untuk dia jugak..pastu aku nyelit-nyelit la sket..sket je pon..kasi can la kan=p

..owh dia setiap kali meeting pon mesti dekat MV..jeles aku ye…meeting 2-3 jam..pastu pergi berjimba… waaa tertekan je aku dengar..pastu kalau meeting 2-3 hari stay kat cititelkat dalam MV tu..lagi la tertekan aku..anytime dia dapat pegi movie..makan-makan..usha-usha aweks(awas!!)..tapi takpe yang penting ade habuan buat i huhu** mata duitan kecheng kecheng)

lepas je meeting dia sms aku

dia : i have present for uuuuuuu..(hambek ko hepy sangat beli present utk aku..panjang nye u die tu kan..hak hak hak)

aku:ape die??kate tak de duet??(memang dua-dua tengah kering..dia pon tak beli selai lagi baju raya..seb baik dah tempah baju melayu aritu)

dia:teka la..(haish bab-bab teka meneka ni paling aku tak gemar ni..berdebar okay..berdebar bukan ape..takot benda yang aku nak tak dapat pon..ahaha keji giler)

aku:handbag baru je beli aritu..wedges clark memang dah takde pon stok tu..plus bukan u ade duet pon..(ahaha keji lagi mengutuk dia…weh wedges clark yang aku pernah post dulu sampai skrg aku dan dia cari tao..dulu nak beli tak de duet..skrg nak beli dah out of stock…benci la)

dia:clue dia kulit lembu..mahal tu i beli (ololo shian die..skrg ktorang tengah kering kontang okay..mane bonus raya yang tak kunjung tiba lagi..mane nak kumpul duet kawen lagi..haish dugaan sungguh)

aku:sup lembu??ala tao mesti purse kan??(bole lak terlintas dalam pale otak aku sup lembu..nampak nau lapor time tu…tapi aku dapat agak la purse..sebab purse aku kebetulan lak baru rabak kan hihi)

dia:salah…teka la lagi (eleh padahal dah kantoi..ahaha kasi can la..aku pura-pura macam tak tao)

aku:bla bla..kul bape flight malam ni??bukak pose makan ape..(dah membebel mengarut tanya menda lain)

dia sampai tadi laju je aku gi ambik..ala bukan sebab nak hadiah tu pon(padahal excited nak hadiah)..sebab rumah aku dekat dengan epot la..lagipon dah memang rutin aku yang ambik dan hantar dia kat epot..kate yang tersayang..muahaha sila muntah hijau oren ye bile baca statement ni

teros si dia hulurkan plastik metrojaya..ahaha nampak sangat beli kat metrojaya..kan dah kantoi..pastu kan siap ade tag harga kat dalam tu..ahaha kantoi lagi…ke saje letak eh??

tapi kan uk alo..cian die.. mahal tu…dia pon nak beli baju raya selai tak mampu..takpela nanti ade rezeki kita gi beli baju tu eh..da berkenan tadi..tapi takot size tak kene lak dengan u..


korang tengok kotak pon dah dapat agak kan ape isi kat dalam tu?ala tengok kotak kecik kiut miut tu mesti la purse?tak kan handbag atau kasut atau jugak tudung..saje aku geli-geli buat suspen =p


aku dapat purse baru..ni ha…kulit lembu katanya..aku bole lagi tanye apesal tak beli kulit b*b* je..mesti lagi shomel kan??ahahah pengsan!!

cantek tak??ke macam orang tua?tak baik tao korang..kecik ati aku ni..

design sesimple je pon..yang penting banyak compartment..sesuai la bagi aku yang banyak kad tapi semedang je takde duet..ahaha

…pape pon bersyukur sangat dapat ni di saat purse lama aku menunggu masa je nk rabak

ni purse lama aku..Roxy..leather jugak..baru je pakai bulan 1 aritu..tapi

awat cepat sangat koyak..ke sebab aku ni rakus sangat??

tak pon sebab dia dah merajuk kad je banyak..tapi duet tak dok pon…motip?? takde ke nak sedekah duet raya sket….miskin dah sekarang ni tao…tsk tsk tsk

thanx jugak buat si pemberi purse ROXY ni..u know who u are..sory tak dapat jaga lama purse ni..dah ajal dia kan..nak buek cano..hik hik purse ade ajal ke ah??

dah jom gi beli baju raya..hope ade lagi..semalam tengok dah last piece..kalau dah abes memang nanges guling-guling ah aku…(over..ke hepy??)

akhir sekali pesanan buat kami pasangan yang bakal melansungkan perkahwinan “…biar papa asal bergaya…” hak hak caya lah!

23 total views, 1 views today

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge