Image Blog

Berani Jadi Bos???hahha..rancangan apekah ini..aku pon xtao..act xde kaitan pon ngan entry… ok..for time being..mcm ni la image blog aku..xcantek lansung..xde banner lg..wallpaper pon tah hape2..hik hik..tp xpe..dr ms ke semasa aku akn update la..u’ll y ade idea comment la utk mceriakan lagi blog ni..ok?jgn jd mcm astro ceria udah …

3 total views, no views today

Geng Enam Jahanam

aku..ade 6 org adik beradik..hahaha jahat je tajuk kn?xpela gurau je pon..hm bermula ngan abg aku ni la satu2 nya abg aku..W. Mohd Sazali..bukan anakku sazali eh aku ppgl die Balong..single lagi ni..so sape bkenan gtao aku..hik hik hik jgn mara balong ni lak adik bwh aku..Mie yang ke-3, W. …

2 total views, no views today

My Ibu dan Ayah

1st of all mest nk kenal kan org y mewujudkan aku kt dunia ni kn..heheheok ayah aku or we call ABOH..biase la pgglan bg org trg maa..mane ade pggl abahn ibu aku, MOK..die ni act biz woman..aku kagum dgn beliau..even blaja xtggi tp berjaya setup butik sndr hasil titik peluh …

3 total views, no views today

Perasmian Blog..

hahahaha..bole ke tajuk mcm tu? actually ni 1st posting..xtao nk buat ape lagi.. aku akan update blog ni dr masa ke semasa.. so hope blogger tegar di luar sana dapat menyuport aku seadanya.. sebelum ni aku suke sgt baca blog org..hehehhe so skrg baru tergerak hati nk buat blog sndirik …

2 total views, 1 views today

Berbuka di Riyaz Heritage

Alhamdulillah 18 Ramadhan baru-baru ni dapat jemputan berbuka di Riyaz..nak kata rezeki puasa tak jugak..sebab selama ni puasa takde pon orang invite bukak pose kecuali mak sendiri la kan..itu memang sah-sah tiap-tiap hari aku pegi berbuka (holoh holoh sedih sungguh)..maybe rezeki baby kot..ahaha nak jugak tu Pape la..rezeki mana-mana pon …

3 total views, 1 views today

Testing Gambo…

Ini setting dari suamimu…..tula slalu duk bising gambo kecik…settingnye tak tahu…huhuhuhuhu…. So lain kali sentuh gambo yg nak letak tu… U set sket saiz bagi besa ikot kegemaran mu….. Jangan beso sgt nanti pixel pecah….. Sekian warkah dari laki mu….. Noktah… 1x ganda… 2x ganda… 3x ganda… – Sok Sek …

2 total views, no views today